Kaliteli enerji arzı için yatırımlar sürecek - Son Dakika
Güncel

Kaliteli enerji arzı için yatırımlar sürecek

Kaliteli enerji arzı için yatırımlar sürecek

GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş, Manisa İli Akhisar İlçesine 3.5 milyon TL yatırım yaparak mevcut elektrik sistemini yeniliyor.

17.08.2016 15:44  Güncelleme: 15:45

GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Metin Demirdağ, Akhisar İlçesinde başlatılan yatırım çalışmalarını değerlendirdi. Kaliteli enerji arzı için yatırımın şart olduğunu ifade eden Demirdağ; "Akhisar son yıllarda büyük bir gelişim içinde. Akhisar'da tarım sektörünün yanı sıra, organize sanayi bölgesi de son derece hızlı gelişim gösteriyor. Artan nüfusun da bu gelişime katkısı büyük. GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş. olarak Akhisar'ın gelişimini destekliyor, yatırımlar yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Çünkü kaliteli enerji arzı için yatırımların sürekliliği olmazsa olmaz" şeklinde konuştu.

Yatırım çalışmalarımızı Manisa Büyük Şehir Belediyesi'nden alınan yasal izinlerle ve bölgedeki tüm alt yapı kuruluşlarıyla koordinasyon içinde yürüttüklerini belirten Demirdağ, "Bir başka kuruluşun alt yapısına zarar vermemek için çalışmalarımızı diğer kuruluşların yetkili gözetmenleri eşliğinde sürdürüyoruz" dedi.

3.5 MİLYON TL'LİK YATIRIM YAPILACAK

Çalışmaların hızlı, eksiksiz ve çevreye en az zarar verecek bir şekilde tamamlanması için sık sık yerinde denetleme yaptıklarını aktaran Demirbağ, şöyle devam etti: "Çalışmalar esnasında ister istemez halkımıza rahatsızlık vermiş oluyoruz. Yollar kazılıyor bölge esnafı ve hane halkı dükkanlarına evlerine girmekte zorlanıyor. Çalışmalar esnasında bize sabır gösteren herkese teşekkür ederiz. Yapılan yatırım çalışması ile ekonomik ömrünü doldurmuş şebekeleri, beton direkleri yenileyecek, büyük sorun oluşturan gerilim düşmelerinin önüne geçecek, elektrik direklerini emniyet mesafesi içine alacağız. 3,5 milyon TL'lik yatırımla gerçekleştireceğimiz çalışmaları ekim başında sonuçlandırmayı hedefliyoruz."

3 MAHALLEDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Demirbağ, çalışmaların Akhisar'ın merkezinde aşağıdaki bölgeleri kapsadığını aktardı:
- Kethüda Mahallesini(183-44-22/1-16-22-42-43-41-40-39-38-37-27-26 sokaklar ile Manisa- Balıkesir cad.),
- Ragıpbey Mahallesini (18-17-16-14-20-19-1-34-37 sokaklar ile Mustafa Abut-Şehit Polis Cemal Ilgaz-İsmail Bahribey ve Tahir Ün Caddesi),
-Paşa Mahallesini (19-5-13-12-3-2-4-10-8-7-6-11-125 sokaklar ile 1.Nakliye-2.Nakliye Caddeleri)

HİZMET BÖLGEMİZDEKİ HER İLÇE HER KÖY YENİLENECEK.

Demirdağ sözlerini şöyle noktaladı: "Hizmet bölgemizde yer alan her ilçe, her köy yenilenme çalışmalarını hak ediyor. GDZ Elektrik enerjinin kaliteli arzı için yatırımlar yapmaya devam edecek"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kaliteli enerji arzı için yatırımlar sürecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement