Kamer Genç: Dinsiz Dediysem Özür Dileyeceğim - Son Dakika
Güncel

Kamer Genç: Dinsiz Dediysem Özür Dileyeceğim

Kamer Genç: Dinsiz Dediysem Özür Dileyeceğim

Bakan Bozdağ ve Adalet Komisyonu Başkanı İyimaya'ya "Tam dinsiz olmuşsunuz" diyen Genç, "Hatırlamıyorum ama ağzımdan çıktıysa özür dileyeceğim." dedi.

23.01.2014 15:16  Güncelleme: 16:01

Tbmm Genel Kurulu'nda dün CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya'ya dönerek, "Tam dinsiz olmuşsunuz" dedi.  Bugün Genel Kurul'da tekrar söz alan Genç, "Ben böyle bir kelime ettiğimi hatırlamıyorum. Mikrofonu dinleyeceğim ve böyle bir kelime ağzımdan çıktıysa özür dileyeceğim" dedi. 

"TAM DİNSİZ OLMUŞSUNUZ"

HSYK'nın yapısında değişiklik öngören kanun teklifinin görüşüldüğü TBMM Genel Kurulu'nda dün akşam söz alan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, komisyon üyelerinin oturduğu yerde bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya'ya dönerek, 'Tam dinsiz olmuşsunuz' demişti.

"BOZDAĞ MAHKEMEYE TAŞIYACAK"

Bozdağ, İyimaya ve AK Partili milletvekilleri bu sözlere tepki göstermiş, Bozdağ, bu sözleri mahkemeye taşıyacağını ifade etmişti.  HSYK'nın yapısında değişiklik öngören kanun teklifinin görüşüldüğü TBMM Genel Kurulu, teklifin 9'ncu maddesinden görüşmeye devam etmek için bugün saat 14.00'da tekrar toplandı.

"EĞER BÖYLE BİR KELİME DEDİYSEM ÖZÜR DİLEYECEĞİM"

Genel Kurul'da söz alan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, dünkü sözlerini değerlendirdi. Genç, "İmam Hatip okullarında yüce İslam dininin dürüstlük, doğrulukla ilgili ilkelerinin insanlara aşılandığı bir okul olarak biliyorum. Hem İmam Hatip de okuyup da ondan sonra hukuk fakültesini bitiren kişilerin daha mantıklı hukuk felsefesinin bilmeleri gerektiğini, en azından her eylem ve işlevlerinde yorumlamalarında dürüstçe yorumlamalarını belirttim. Siz bu durumda dinsiz olmuşsunuz diye bir kelime geçmiş ağzımdan. Ben böyle bir kelime ettiğimi hatırlamıyorum. Mikrofonu dinleyeceğim ve böyle bir kelime ağzımdan çıktıysa özür dileyeceğim" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamer Genç: Dinsiz Dediysem Özür Dileyeceğim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • mardinli: ya kamer içip içip meclise geliyon sonrada ne söyledigini bilmiyon 17 11 Yanıtla
  • fatih tasdemir: bunlar ne söylediğini bilmiyor... 21 6 Yanıtla
  • h: bu kelimeyi dememişse mesele yok. lakin demiş ve inkar ediyorsa: 1 chp demek çark demektir. sabah ak dediklerine akşam kara dediklerini sağır sultan biliyor. 2 kamer genç demek zaten olay demektir. yani dediklerine, yaptıklarına toplum alıştı. bağışıklık kazandı kamu oyu zaten. 8 7 Yanıtla
  • veysel: bana kalirsa hic özür dileme tam yerinde bir deyimdir bunlarin dinden felan kortuklari yoktur bunlarin tek korkusu esadin gitmemesi ve amerikandir 6 7 Yanıtla

Advertisement