Kanada'nın Montreal kentinde, 2 askere aracıyla çarptıktan sonra kaçmaya çalışan şüpheli polis tarafından silahla öldürüldü.
Öğle saatlerinde meydana gelen olayı, Kanada Federal Parlamentosu'nun oturumuna taşıyan iktidar partisi Montreal Milletvekili Randy Hoback, Başbakan Stephen Harper'a bunun bir terör saldırısı olup olmadığını sordu.
Milletvekili Hoback'ın sorusu üzerine açıklama yapan Quebec Eyalet Polisi Sözcüsü Guy Lapointe, "Eldeki verilere göre bütün söyleyebileceğim, bunun kasıtlı bir saldırı olduğudur. Ancak spekülasyona neden olmamak için devam eden soruşturmanın bitmesini beklemeliyiz" dedi.
Saldırıda ağır yaralanan Kanada askerlerinin isimleri açıklanmazken, 30 yaşlarındaki saldırgana dair de detaylı bilgi henüz verilmedi. - Kanada
Son Dakika › Güncel › Kanada'da Aracıyla Askerlere Çarpan Şüpheli Öldürüldü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.