Karaaslan Obası Her Mevsim Büyülüyor - Son Dakika
Güncel

Karaaslan Obası Her Mevsim Büyülüyor

Karaaslan Obası Her Mevsim Büyülüyor

Ordu’da etrafı ormanlarla çevrili ve kütük evleriyle bilinen bin 800 rakımlı Karaaslan Obası, sessizliğiyle ziyaretçilerini rahatlatırken doğa severleri de her mevsim kendisine çekiyor.

16.01.2014 21:13

Ordu'da etrafı ormanlarla çevrili ve kütük evleriyle bilinen bin 800 rakımlı Karaaslan Obası, sessizliğiyle ziyaretçilerini rahatlatırken doğa severleri de her mevsim kendisine çekiyor.

Ordu'nun Kabadüz ilçesi Derinçay köylülerinin yaylası olan ve etrafı ormanlarla çevrili bin 800 rakımlı Karaaslan Obası'na bir grup doğa sever yürüyüş düzenledi. Karla kapalı obaya giydikleri kar ayakkabılarıyla 6 saat yürüyüşle ulaşan gurup obanın eski evleri ve doğanın güzelliğiyle adeta büyülendi.

Yürüyüş hakkında bilgi veren Serdar Şimşek, bin 800 rakımlı Karaaslan Obası'nın karlı halini görmek için yürüyüş düzenlediklerini söyledi.

Obaya altı saat süren yürüyüşle ulaştıklarını belirten Şimşek, "Yaz mevsiminde birçok ziyaretçiyi ağırlayan Karaasalan Obasının karlı halini görmek için yürüyüş düzenledik. Oba yolu karla kapalıydı. Bu nedenle kar ayakkabıları giyerek yürüdük" dedi.

Karaaslan Obası'nda 14 kütük ev bulunduğunu ifade eden Şimşek, "Oba her mevsim gerçekten çok güzel. Buradaki evler ve obanın etrafını çevreleyen orman yürüyüşümüz boyunca yaşadığımız tüm zorlukları bizlere unutturdu" diye konuştu.

Şimşek, tüm doğa severleri Karaaslan Obasını görmeye davet ettiğini sözlerine ekledi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karaaslan Obası Her Mevsim Büyülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement