Karabük'te Annesini Döven Babasını Silahla Yaraladı - Son Dakika
Güncel

Karabük'te Annesini Döven Babasını Silahla Yaraladı

Karabük'te annesini döven babasını silahla yaraladıBülent DİKTEPE KARABÜK,(DHA) ? KARABÜK'te, hurdacıda çalışan Cihan A(37), eve alkollü gelip annesini dövdüğünü ileri sürdüğü babasını av tüfeği ile vurarak yaraladı.

17.10.2018 10:15

Karabük'te annesini döven babasını silahla yaraladı

Bülent DİKTEPE KARABÜK,(DHA) ? KARABÜK'te, hurdacıda çalışan Cihan A(37), eve alkollü gelip annesini dövdüğünü ileri sürdüğü babasını av tüfeği ile vurarak yaraladı.

Olay, gece yarısı saatlerinde Kartaltepe Mahallesi Ulubatlı Hasan Caddesi'nde meydana geldi. Mehmet A.(72), evine alkollü bir şekilde gelerek eşi Fatma A(70) ile tartışmaya başladı. Alkollü baba eşyaları kırıp dökerken iddialara göre eşine de şiddet uygulamaya kalktı. Yan odadaki oğlu Cihan A., av tüfeği ile gelip babasıyla kavgaya tutuştu. Bu sırada ateş alan tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Mehmet A, kanlar içerisinde yere yığıldı. Haber verilmesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, kasığından yaralanan Mehmet A'ya ilk müdahalesinin ardından ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Cihan A. ise olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.

Hastanede tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu olan Mehmet A., karakola gidip kendisini yaralayan oğlu Cihan A'dan şikayetçi oldu. Hastanede alkollü olduğu belirlenen Mehmet A'nın diğer çocukları da annelerine şiddet uyguladığı gerekçesiyle babalarından şikayetçi oldu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Karabük\'te Annesini Döven Babasını Silahla Yaraladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabük'te Annesini Döven Babasını Silahla Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement