Karabük'te Deaş ve Fetö Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Karabük'te Deaş ve Fetö Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi

KARABÜK'te gözaltına alınan DEAŞ üyesi yabancı uyruklu 3 kişi ile FETÖ/PDY soruşturmasında gözaltına alınan 13 kişiden 6'sı, adliyeye sevk edildi.

16.02.2018 13:29

KARABÜK'te gözaltına alınan DEAŞ üyesi yabancı uyruklu 3 kişi ile FETÖ/PDY soruşturmasında gözaltına alınan 13 kişiden 6'sı, adliyeye sevk edildi.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Karabük Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, kanun hükmünde kararnameyle kapatılan bazı şirket çalışanlarına yönelik Karabük, İstanbul, Erzurum, Muş, Konya, Bursa, Bolu, Adana, Eskişehir ve Düzce'de operasyon düzenledi. Operasyonda, aralarında örgütün şifreli haberleşme programı 'ByLock' kullandığı da belirlenen F.N.T., İ.N., A.K., S.K., F.A., D.A.G., R.K., F.Ş., M.B., H.E., H.M., G.A. ve A.T. gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüphelilerden M.B., S.K., H.M., F.A., H.A. ve D.A.G. adliyeye sevk edildi.

3 DEAŞ ÜYESİ YAKALANDI

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DEAŞ ile irtibatlı oldukları tespit edilen yabancı uyruklu M.N.A., O.N.A. ve M.A.A.'yı gözaltına aldı. 3 kişi adliyeye sevk edildi.

- K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabük'te Deaş ve Fetö Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement