Karabük'te düğünde tedbirleri ihlal edenlere 25 bin TL ceza - Son Dakika
Güncel

Karabük'te düğünde tedbirleri ihlal edenlere 25 bin TL ceza

Karabük\'te düğünde tedbirleri ihlal edenlere 25 bin TL ceza

KARABÜK Eflani ilçesinde düğün sahibi ile davetli 7 kişiye, koronavirüs tedbirlerini uygulamadıkları gerekçesiyle toplam 25 bin 200 TL ceza kesildi.

02.10.2020 13:15  Güncelleme: 13:29

KARABÜK Eflani ilçesinde düğün sahibi ile davetli 7 kişiye, koronavirüs tedbirlerini uygulamadıkları gerekçesiyle toplam 25 bin 200 TL ceza kesildi.

Eflani'ye bağlı Çengeller Köyü Aşağı Konak Mahallesi'nde 26 Eylül'de ilgili makamlara bilgi verilmeden düğün yapıldığı ve Covid-19 tedbirlerine uyulmadığı belirlendi. Jandarma ekiplerince koronavirüs tedbirlerine uyulmayan düğünde, düğün sahibi ile düğüne katılan 7 kişiye '1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu 282'nci maddesi' kapsamında 25 bin 200 TL idari yaptırım cezası uygulandı.

Karabük Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:  "Karabük İl Jandarma Komutanlığı tarafından sorumluluk alanında Covid-19 ile etkin mücadele kapsamında yapılan kontrol ve denetimlerin yanı sıra Jandarma araçları ile de anonslar yapılmak suretiyle vatandaşlarımızın sürekli olarak bilgilendirilmesi sağlanmaktadır. Karabük İl Jandarma Komutanlığı'nca COVİD-19 tedbirleri kapsamında ilgili kurallarca alınan kararlara uyulmasının temini bakımından denetleme ve kontrollere hassasiyetle devam edilecektir."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabük'te düğünde tedbirleri ihlal edenlere 25 bin TL ceza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement