Karabük Üniversiteli Tuğçe Kazada Öldü - Son Dakika
Güncel

Karabük Üniversiteli Tuğçe Kazada Öldü

Üniversiteli Tuğçe kazada öldüKARABÜK'ün Eskipazar İlçesi'nde üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Tuğçe Nur Comart, gezintiye çıktığı otomobille çay yatağına yuvarlanarak öldü.

05.09.2017 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üniversiteli Tuğçe kazada öldü

KARABÜK'ün Eskipazar İlçesi'nde üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Tuğçe Nur Comart, gezintiye çıktığı otomobille çay yatağına yuvarlanarak öldü. Comart'ın kardeşi ve arkadaşı ise yaralı kurtuldu.

Kaza, gece saatlerinde Bahçepınar Mahallesi Hastane Caddesi'nde meydana geldi. Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 3'üncü sınıf öğrencisi Tuğçe Nur Comart, iddiaya göre amcasının oğlundan aldığı otomobile kardeşi ve arkadaşını da yanına alarak gezintiye çıktı. Comart'ın kullandığı 06 D 1999 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkıp kaldırıma çarptıktan sonra taklalar atarak Soğanlı Çayı yatağına yuvarlandı. Kaza sırasında araçtan fırlayan sürücü Tuğçe Nur Comart, olay yerinde hayatını kaybetti. Hurdaya dönen otomobilde sürücünün kardeşi 18 yaşındaki Şevval Comart ve arkadaşı 20 yaşındaki Neslihan Işıklı ise yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza yerinde yapılan incelemeden sonra Tuğçe Nur Comart'ın cenazesi Eskipazar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Karabük Üniversiteli Tuğçe Kazada Öldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabük Üniversiteli Tuğçe Kazada Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement