Karadağlı İşadamları Türkiye'yi Ziyaret Edecek - Son Dakika
Güncel

Karadağlı İşadamları Türkiye'yi Ziyaret Edecek

Karadağlı İşadamları Türkiye\'yi Ziyaret Edecek

Karadağ'ın orta kesimlerindeki Danilovgrad'dan 18 işadamı, Türkiye'nin Podgoritsa Büyükelçiliği desteğiyle Bursa'yı ziyaret edecek.

05.02.2014 18:20

Karadağ'ın orta kesimlerindeki Danilovgrad'dan 18 işadamı, Türkiye'nin Podgoritsa Büyükelçiliği desteğiyle Bursa'yı ziyaret edecek.

Podgoritsa Büyükelçisi Mehmet Niyazi Tanılır, Danilovgrad Belediyesini ziyaret ederek, Başkan Branislav Curanoviç ile görüştü.

Curanoviç, Danilovrad'ın düşük maliyet imkanları nedeniyle şirket kurmak için uygun bir kent olduğunu ve kentte halen 585 şirketin faliyet yürüttüğünü söyledi.

Danilovgrad'daki işsizlik oranının ülke ortalamasının altında olduğunu belirten Curanoviç, yabancı şirketleri kente yatırıma çağırdı.

Büyükelçi Tanılır da görüşmede Türkiye ekonomisi hakkında bilgiler verdi.

Türkiye-Karadağ arasındaki siyasi ve ekonomik ilişkilerin geliştiğini ifade eden Tanılır, yakın zamanda Karadağ'a yeni Türk yatırımları yapılacağını kaydetti.

Ziyarette, Danilovgrad'dan 18 işadamının da Türkiye'nin Podgoritsa Büyükelçiliği desteğiyle Bursa'yı ziyaret ederek, Türk işadamları ile bir araya gelmelerinin sağlanması kararlaştırıldı.

Büyükelçi Tanılır'a, ziyarette Türk Hava Yolları Karadağ Müdürü Oğuz Türkeli ve Ticaret Ataşesi Sultan İskender de eşlik etti. - Karadağ

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karadağlı İşadamları Türkiye'yi Ziyaret Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement