Karadenizlilerden Fenerbahçe Kafilesine Saldırıya Kınama - Son Dakika
Güncel

Karadenizlilerden Fenerbahçe Kafilesine Saldırıya Kınama

Karadenizlilerden Fenerbahçe Kafilesine Saldırıya Kınama

Çaykur Rizespor deplasmanından dönen Fenerbahçe otobüsüne Rize-Trabzon yolunda gerçekleştirilen saldırı ile ilgili bir tepki de Eskişehir Karadenizliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden geldi.

06.04.2015 13:24

Çaykur Rizespor deplasmanından dönen Fenerbahçe otobüsüne Rize- Trabzon yolunda gerçekleştirilen saldırı ile ilgili bir tepki de Eskişehir Karadenizliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nden geldi.

Eskişehir Karadenizliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akyüz, Fenerbahçe kafilesine yönelik yapılan saldırıyı kınadıklarını dile getirdi. Akyüz, "Bu alçakça saldırı sporla, insanlıkla bağdaşmayan bir olay. İnşallah dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir zaman, hiçbir takımın başına bir daha gelmez. Bu olaydaki en büyük tesellimiz Fenerbahçe kafilesinden yaralanan hiçbir sporcu, teknik adam ve yöneticinin olmaması ve bir Karadenizli olan şoförümüzün hayati tehlikesinin bulunmaması. Şoför kardeşimizin en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını bekliyor, saldırı anında gösterdiği soğukkanlılıkla otobüsü kenara çekerek olası bir faciayı önlemesini de kınıyoruz" dedi.

Olayın şüpheli ya da şüphelilerinin yakalanması gerektiğini kaydeden Akyüz, "Türkiye ve Türk sporu üzerinde oynanan oyunların bir parçası olduğuna inandığımız bu olayın fail ya da faillerinin bir an önce yakalanarak hak ettikleri cezalara çarptırılmasını ve saldırının sebebinin ortaya çıkmasını da bekliyoruz. Gerçekte saldırı Fernebahçe'nin otobüsüne yapılmış olsa da, kurşunlar Trabzon'a sıkılmıştır. Bugün hepimiz Fenerbahçeliyiz. Fenerbahçe her ne kadar ezeli rakibimiz olsa da, bir Türk takımıdır. Bu ülkenin takımıdır. Fenerbahçe'ye sıkılan kurşunlar aynı zamanda başta Trabzonspor olmak üzere tüm takımlarımızın yer aldığı Türk sporuna sıkılmıştır" diye konuştu.

Akyüz, Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerini ileterek, bu ve benzeri olayların bir daha yaşanmamasını diledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karadenizlilerden Fenerbahçe Kafilesine Saldırıya Kınama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement