Karakelle ve Çakır'dan Esnaf Odalarına Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Karakelle ve Çakır'dan Esnaf Odalarına Ziyaret

Karakelle ve Çakır\'dan Esnaf Odalarına Ziyaret

Heyet, Ünal'ın namında tüm esnafın Ahilik Haftasını kutlayarak kendisine çiçek takdim etti.

19.09.2012 09:14

Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Belediye Başkanı Yüksel Çakır, AK parti İl Başkanı Cemalettin Başsoy, Merkez İlçe Başkanı Bekir Sertadım, belediye meclis üyeleri ve AK Parti teşkilatı Ahilik Haftası münasebeti ile Esnaf Odaları Birliğini ziyaret ettiler. Heyet, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Necmettin Ünal tarafından karşılandı. Heyet, Ünal'ın namında tüm esnafın Ahilik Haftasını kutlayarak kendisine çiçek takdim etti. Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır ahilik geleneğinin bize ecdadımızdan kalan güzel bir miras olduğunu vurgulayarak esnaflık ahlakının yüzyıllardır ahilik kurumu ile ayakta tutulduğunu ve her dönem güzel ahlakın bu kurumla bir sonraki nesle aktarıldığını söyledi. Çakır sözlerine şöyle devam etti:

Bu müesseseyi yaşatan ve ayakta tutan Esnaf Odaları Birliğine ve birlik yöneticilerine teşekkür ediyorum. Birlik başkanı Necmettin Ünal ve yönetimi nezdinde tüm esnafımızın ve zanaatkârımızın Ahilik Haftasını kutluyorum.

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Necmettin Ünal da yüzyıllar öncesine dayanan bir geleneği ve bir kültürü yaşatma mücadelesi içerisinde olduklarını ifade etti. Ahiliğin genel kurallarının bu günkü ticaret dünyası içerisinde dahi önemli bir yer teşkil ettiğini ve eskimez nitelikte olduğunu vurgulayan Ünal, siyasilere esnafımıza verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karakelle ve Çakır'dan Esnaf Odalarına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement