Karaman: Erzincan'a Hızlı Treni Getirmiş Olsaydım Daha Mutlu Olacaktım - Son Dakika
Güncel

Karaman: Erzincan'a Hızlı Treni Getirmiş Olsaydım Daha Mutlu Olacaktım

Karaman: Erzincan\'a Hızlı Treni Getirmiş Olsaydım Daha Mutlu Olacaktım

Tcdd Genel Müdürlüğü görevinden geçen hafta istifa eden Süleyman Karaman, Erzincan'dan Ak Parti Milletvekili aday adayı oldu.

19.02.2015 19:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tcdd Genel Müdürlüğü görevinden geçen hafta istifa eden Süleyman Karaman, Erzincan'dan Ak Parti Milletvekili aday adayı oldu. Karaman, "Erzincan'a hızlı treni getirmiş olsaydım daha mutlu olacaktım" dedi.

Yaklaşık 12 yıldır TCDD Genel Müdürlüğü görevini yürüten Süleyman Karaman, istifasının ardından Ak Parti İl Başkanlığına giderek Erzincan milletvekili aday adayı olarak müracaatta bulundu. Müracaatını Ak Parti İl Başkanı Orhan Bulut'a teslim eden Süleyman Karaman gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi verdi. Karaman, gazetecilerin 'İçinizde bir uhde var mı?' sorusunu şöyle değerlendirdi: "Erzincan'a hızlı treni getirmiş olsaydım çok daha mutlu olurdum. Hızlı tren inşası şu an Sivas'tan Erzincan'a doğru geliyor. Ömrüm yettiğince milletvekili olsam da olmasam da projenin takipçisi olacağım. İnşallah yüksek hızlı tren Erzincan'a gelecek ve Erzincan yüksek hızlı trenin nimetlerinden yararlanacaktır. Ankara-Erzincan o zaman 3 saat olacak."

- Erzincan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karaman: Erzincan'a Hızlı Treni Getirmiş Olsaydım Daha Mutlu Olacaktım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • İSA APAYDIN: ERZİNCANA HIZLI TREN GETİRMEYE GEREK YOK SEN ZATEN GETİRECEĞİNİ GETİRMİŞSİN 0 0 Yanıtla

Advertisement