Karate: 22. Dünya Şampiyonası - Son Dakika
Güncel

Karate: 22. Dünya Şampiyonası

Karate: 22. Dünya Şampiyonası

Bremen'de 50 kiloda Serap Özçelik ve artı 84 kiloda Enes Erkan altın madalya mücadelesi yapacak.

07.11.2014 22:50

Dünya Karate Şampiyonası'nın dördüncü gününde kadınlar 50 kiloda Serap Özçelik ve erkekler artı 84 kiloda Enes Erkan altın madalya mücadelesi için tatamiye çıkacak.

yapacak. Dört karatecimiz de bronz madalya kazanmak için uğraş verecek. Müsabakalar Sports Tv'den naklen yayınlanacak.

Almanya'nın Bremen kentinde devam eden Dünya Büyükler Karate Şampiyonası'nın dördüncü gününde bireysel kumite dalında madalyalar sahiplerini bulacak. Enes Erkan ve Serap Özçelik altın madalya için tatamiye çıkarken, dört Türk karateci de üçüncülük için mücadele edecek.

Kariyerinde üç Avrupa şampiyonluğu bulunan 50 kilo temsilcisi Serap Özçelik, TSİ 13.00'teki final maçında Duygu Buğur'la karşı karşıya gelecek. Almanya adına dövüşen Türk kökenli Buğur'la bugüne kadar yaptığı tüm maçları kazanan Serap Özçelik, 2012 Paris'teki Dünya Şampiyonası'nda üçüncü olmuştu.

2012 Paris'ten sonra Bremen'de finale yükselerek bir ilki gerçekleştiren Avrupa ve Dünya şampiyonu Enes Erkan da artı 84 kiloda üst üste ikinci kez zirveye çıkmak için ter dökecek. Erkan, TSİ 18.45'te başlayacak finalde İranlı Sajad Ganjzadeh ile altın madalya mücadelesi verecek.

Turnuvanın dördüncü gününde dört Türk sporcu ise bronz madalya için tatamiye çıkacak. 75 kiloda Avrupa üçüncüsü Serkan Yağcı 75 kiloda Almanya adına dövüşen Türk kökenli Mehmet Bolat'la saat TSİ 16.00'da üçüncülük için mücadele edecek. TSİ 16.15'te 68 kiloda Merve Çoban, 16.25'te 84 kiloda Gökhan Gündüz ve 16.40'ta artı 68 kiloda Meltem Hocaoğlu bronz madalya için uğraş verecek. - Berlin

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karate: 22. Dünya Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement