Karısının Aşık Olduğu Gencin Babası ile Kızını Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Karısının Aşık Olduğu Gencin Babası ile Kızını Öldürdü

Karısının Aşık Olduğu Gencin Babası ile Kızını Öldürdü

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde dün akşam eski mahallesindeki komşusunun evini basıp, 7 çocuk babası Yakup Çetin (52) ile kızı Semra Çetin'i (21) öldüren Alaattin K. (38) polis tarafından yakalandı.

23.11.2011 14:08

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde dün akşam eski mahallesindeki komşusunun evini basıp, 7 çocuk babası Yakup Çetin (52) ile kızı Semra Çetin'i (21) öldüren Alaattin K. (38) polis tarafından yakalandı. Cinayetlere tanık olan Yakup Çetin'in balkona kaçan iki küçük çocuğu ise polisler tarafından evlerinin balkonundan alındı. Yuvasının bu aile yüzünden yıkıldığını söyleyen Alaattin K., "Karım Elif'ten, Yakup'un oğlu E'ye aşık olduğu için ayrıldık. Elimi bu yüzden kana buladım. Evde Yakup ve Semra'dan başka büyük olsa onları da öldürecektim." dedi.

İnegöl'e bağlı Mesudiye Mahallesi Şifa Sokak'ta oturan TIR sürücüsü Alaattin K., iddiaya göre yurt dışına gittiği zamanlarda, 3 çocuğunun annesi Elif K'nın (31) komşuları Yakup Çetin'in oğlu E. (26) ile aşk yaşadığını, şüphe üzerine kontrol ettiği cep telefonu mesajlarından anladı. Bunun üzerine eşinin kendisiyle kavga ettiği Elif K., evi terk edip Ankara'daki ailesinin yanına yerleşti ve boşanma davası açtı. Bu sürede sevgilisi E. Çetin ile de sürekli görüşüp, boşandıktan sonra evlenmek için de hazırlığı yapmaya başladı.

EVLENMELERİNE KARŞI ÇIKAN ABLAYI BIÇAKLADI

Geçen eylül ayında, E. Çetin'in evli ablası Serap K'nin evliliklerine karşı çıktığını öğrenen Elif K., telefonla konuştuğu Serap K. ile görüşmek üzere İnegöl'e geldi. Evli ve 3 çocuk annesi Serap K'nin evine giden Elif K., ikna edemediği Serap K'yi çantasından çıkardığı bıçakla göğsünden ve sırtından 2 bıçak darbesiyle yaraladı. Serap K., kaldırıldığı hastanede ameliyata alınırken, Ankara'ya kaçmak için otogara giden Elif K. ise otobüste polis tarafından yakalanıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ayrı yaşadığı eşinin, Serap K'yi bıçakladığını öğrenen Alattin K., İnegöl'de karşılaştığı Yakup Çetin'i, "Oğlun İnegöl'ü terk etsin. Sen de ayağını denk at" diyerek tehdit etti. Yakup Çetin bu tehdit üzerine polise giderek şikayette bulundu.

ADLİYEDE TARTIŞTI

Elif K'nın, Serap K'yı bıçakladığı davayla ilgili yargılamaya dün İnegöl Asliye Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Mahkemeye gelen Alaattin K., iddiaya göre Yakup Çetin'den, hem kendisine açtığı tehdit, hem de yaralanan kızı için devam eden bıçaklanma davalarında şikayetçi olmamasını söyledi. Taraflar arasında adliye koridorunda başlayıp mahkeme sonrası devam eden tartışmayı polis ayırdı.

ALKOL ALIP EVİ BASTI

Dün akşam mahkeme sonrası alkol aldığı belirtilen Alaattin K., daha sonra evindeki tabancasını alarak Yakup Çetin'in Mesudiye Mahallesi'ndeki evine gitti. Çaldığı kapının açılması üzerine K. dehşet saçtı. K., 12 yaşındaki Mine ve 11 yaşındaki Mikail Çetin iadlı çocuklarının gözleri önünde Yakup Çetin ile kızı Semra Çetin'i kurşun yağmuruna tuttu. Yakup Çetin çocuklarının yanında kapı önünde kafasına isabet eden iki kurşunla, Semra Çetin da oturma odasında gözüne giren tek kurşunla yaşamlarını yitirdi. Çocuklar ise, baba ve ablalarının ölümüne tanık olduktan sonra korkudan evlerinin balkonuna kaçtı.

'EVDE BÜYÜK KİM VARSA VURACAKTIM'

Cinayet sonrası korkudan balkona çıkan iki kardeş, üç katlı binanın ikinci katındaki evlerinin balkonundan polis aracının yardımı ile indirilirken, kaçan Alaattin K. ise evinde yakalandı. Suçunu kabul eden ve içersinde 9 kurşun bulunan tabancasını gömdüğü topraktan çıkartıp polise teslim eden Alatttin K. ifadesinde şunları söyledi:

"Bu olay benim namus meselemdi. Karım Elif'ten, Yakup'un oğlu E'ye aşık olduğu için ayrıldık. Elif'i de vuracaktım. O yüzden Yakup Çetin'den şikayetlerini geri almalarını istedim. Kabul etmediler. Eve girince çocuklara zarar vermeyip tüm büyükleri öldürecektim. Evde iki kişi vardı. Onları öldürdüm. Başka büyük olsa onları da öldürecektim."

Cinayetle ilgili soruşturma sürerken, minibüsü ile servis taşımacılığı yapan Yakup Çetin ile bir fabrikada işçi olarak çalışan Semra Çetin'in cenazelerinin yarın toprağa verilmesi bekleniyor.

- Bursa/ İnegöl

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karısının Aşık Olduğu Gencin Babası ile Kızını Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement