Kars'ta freni boşalan tır güçlükle durdurulabildi - Son Dakika
Güncel

Kars'ta freni boşalan tır güçlükle durdurulabildi

Kars\'ta freni boşalan tır güçlükle durdurulabildi

Kars'ta bir sürücü, freni boşalan tuğla yüklü tırı yaklaşık 10 kilometre sonra güçlükle durdurdu.

12.07.2019 00:51  Güncelleme: 00:56

Kars'ta bir sürücü, freni boşalan tuğla yüklü tırı yaklaşık 10 kilometre sonra güçlükle durdurdu.

Ziya Altın'ın kullandığı 35 AL 1188 plakalı tuğla yüklü tırın freni Kars- Iğdır kara yolu Hanlar Geçidi mevkisinde seyir halindeyken arızalandı.

Bu sırada aynı yol üzerindeki Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde uygulama yapan polisler, durdurmak istedikleri tırın uyarıya rağmen hızını düşürmediğini fark ederek olası kazaya sebebiyet vermemek için yol güzergahını açtı.

Üzerindeki tuğlanın bir kısmı Bölge Trafik Kavşağında dökülen tır, sürücünün çabasıyla kent merkezi girişinde güçlükle durduruldu.

Olası kaza dolayısıyla bölgeye 112 Acil Servis ve itfaiye ekibi de sevk edildi.

Sürücü Altın, Iğdır'dan aldığı yükle yola çıktığını belirterek, "Allah korudu. Frenler boşaldı, buraya kadar 150 kilometre hızla geldim. Aracın kornasına basarak uyarı yaptım" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kars'ta freni boşalan tır güçlükle durdurulabildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement