Kars'ta Galatasaray şampiyonluğu kutlamalarında balkon çöktü, 3 kişi yaralandı - Son Dakika
Güncel

Kars'ta Galatasaray şampiyonluğu kutlamalarında balkon çöktü, 3 kişi yaralandı

Kars\'ta Galatasaray şampiyonluğu kutlamalarında balkon çöktü, 3 kişi yaralandı

Kars'ta bir kafede Galatasaray'ın şampiyonluğu kutlandığı sırada taraftarların bulunduğu balkonun çökmesi sonucu 3 kişi yaralandı. Galatasaraylı taraftarlar maçın bitmesiyle büyük sevinç yaşayarak kafenin balkonuna çıktı. Ancak balkonda çökme meydana geldi ve 3 kişi yüksekten düşerek yaralandı. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi ve yaralılar hastanelere kaldırıldı. Kars Valisi Ziya Polat, yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

27.05.2024 00:09

Kars'ta bir kafede Galatasaray'ın şampiyonluğu kutlandığı esnada, taraftarların bulunduğu balkonun çökmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

Trendyol Süper Lig'in son haftasında deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor'u 3-1 mağlup eden Galatasaray'ın 2023-2024 sezonu şampiyonu olmasının ardından Kars'ta kutlamalar yapıldı.

Maçın bitmesiyle büyük sevinç yaşayan taraftarlar, Atatürk Caddesi'ndeki bir kafenin balkonuna çıktı. Çok sayıda kişinin çıktığı balkonda çökme yaşandı.

Galatasaraylı taraftarlardan Ferhat K, Serhat K. ve Fatih E. çökme sonucu yüksekten düşerek yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Çeşitli yerlerinden yaralanan 3 kişi kentteki hastanelere kaldırıldı.

Kars Valisi yaralıları ziyaret etti

Kars Valisi Ziya Polat, akşam saatlerinde balkon çökmesinin yaşandığı binada incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Polat, daha sonra yaralanan vatandaşları tedavi gördükleri Harakani Devlet Hastanesi ve Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kars'ta Galatasaray şampiyonluğu kutlamalarında balkon çöktü, 3 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement