Kartal Belediyesi Anneler Günü'nü Renkli Etkinliklerle Kutladı - Son Dakika
Güncel

Kartal Belediyesi Anneler Günü'nü Renkli Etkinliklerle Kutladı

Kartal Belediyesi Anneler Günü\'nü Renkli Etkinliklerle Kutladı

Kartal Belediyesi, Anneler Günü'nü renkli etkinliklerle kutladı. Kadın El Emeği Pazarı da kurulan etkinliklere anneler ve çocukları katıldı.

12.05.2024 11:48  Güncelleme: 12:13

(İSTANBUL) - Kartal Belediyesi, "Baharın Gelişi Annelerin Gülüşüyle Güzel" sloganıyla Anneler Günü'nü tüm güne yayılan renkli etkinliklerle kutladı. Etkinlikler kapsamında Neyzen Tevfik Meydanı'nda Kadın Emeği Pazarı da kuruldu.

Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Anneler Günü'ne özel etkinlikler düzenlendi. Çiçek taç atölyesinden, canlı heykel ve jonglör gösterilerine ve ikramlara kadar birçok etkinliğe sahne olan Kartal'da, anneler ve çocukları güzel bir gün geçirdi.

İlçeli kadınların, kent ekonomisine katılması ve sosyal hayatta desteklenmesi için Kadın El Emeği Pazarı da Neyzen Tevfik Meydanı'na kuruldu. Kartallı kadınların kendi el emeklerinden oluşan; atkı, oyuncak, ev süsü gibi ürünlerini satışa çıkardığı pazara vatandaşlar ilgi gösterdi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ise Anneler Günü'nü, şu sözlerle kutladı:

"Sevgimizi, saygımızı, minnetimizi tek bir günle sınırlamadan; ancak o bir günde de bu özel duyguları sizlere tekrar tekrar ifade edebilmenin verdiği mutlulukla Anneler Günü'nüzü kutluyorum. Tüm annelerimizin yüzünün güldüğü yarınlarda buluşmak amacıyla Kartal Belediyesi olarak bizler çalışmaya, üretmeye devam ederken, verdiğiniz büyük emekler için sizlere gönülden teşekkür ediyorum."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kartal Belediyesi Anneler Günü'nü Renkli Etkinliklerle Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement