Kartal'da Denizden Ayağına Çuval Bağlanmış Erkek Cesedi Çıktı - Son Dakika
Güncel

Kartal'da Denizden Ayağına Çuval Bağlanmış Erkek Cesedi Çıktı

Kartal\'da Denizden Ayağına Çuval Bağlanmış Erkek Cesedi Çıktı

Kartal'da denizden, ayağı içi ağırlıkla dolu çuval bağlı bir erkek cesedi çıkarıldı.

29.01.2012 17:24

Kartal'da denizden, ayağı içi ağırlıkla dolu çuval bağlı bir erkek cesedi çıkarıldı. Yapılan araştırmada cesedin, akli dengesi yerinde olmadığı öğrenilen 38 yaşındaki Mesut Toprak'a ait olduğu belirlendi.

Kartal'da denizde kıyıya yakın bir yerde ceset olduğunu gören vatandaşlar, hemen polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri denizin dibinde bir ceset olduğunu görünce, deniz polisini arayarak bilgi verdi. Olay yerine gelen deniz polisindeki görevli dalgıç polisler, suya girip cesedi çıkarma çalışmalarına başladı. Dalgıç polisler, kısa süren çalışmanın ardından 38 yaşındaki Mesut Toprak'a ait olduğu öğrenilen cesedi su yüzüne çıkardı. Polis cesedi kıyıya çıkardığında cesedin ayağına içi ağırlıkla bir çuval bağlı olduğu görüldü. Olay yerine gelen Toprak'ın ağabeyleri çalışmaları uzak bir noktadan üzüntü içinde izledi.

Mesut Toprak'ı tanıyan bir komşusu da, "Akli dengesi yerinde değildi, üç dört gündür kayıptı, intihar etmiş olabilir" diye konuştu. Mesut Toprak'ın yakınlarının da polise verdikleri ifadede, Toprak'ın akli dengesinin yerinde olmadığını intihar etmiş olabileceğini söyledikleri öğrenildi. Yakınları ve arkadaşları intihar etmiş olabileceğini söylese de, Toprak'ın ayağına çuval bağlı bir şekilde denizden cesedinin çıkarılması üzerine polis, olayı çok yönlü olarak soruşturmaya başladı.

MAE (MK) - İstanbul/ Kartal

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kartal'da Denizden Ayağına Çuval Bağlanmış Erkek Cesedi Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement