Kasımpaşa - Trabzonspor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Kasımpaşa - Trabzonspor Maçının Ardından

Ali DANAŞ - İSTANBUL DHA Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

22.02.2015 19:57

Ali DANAŞ - İSTANBUL DHA

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Arveladze, Ersun Yanal'ın takımları ile her zaman oynamanın güzel olduğunu belirterek, Güzel maç oldu. Ersun Hoca ile oynamak her zaman güzel. Hücum oynatıyor, kapalı oynatmıyor. Biz de bunu seviyoruz. Seyirci için de güzel maç olduğunu düşünüyorum. Maç saati değişince biraz seyirci çoğalıyor. Kötü hava şartları vardı. Ancak saha düzeldi. Kasımpaşa kulüptür. Onları tebrik etmek lazım. Bu işin başında olan insanlar çok çalışıyor. İlk yarının son dakikası, ikinci yarının son dakikasında goller oldu. Çok üstün değildik. Ama kadromuzdaki sakat oyuncular geri döndü. Takım içindeki yarış attı. Alternatif kadromuz oldu. Puan alamasaydık, üzülecektik dedi.

Teknik direktör, sezon başında belirlemiş oldukları hedeften sapma olmadığını hedeflerinin ilk 5 içinde yer almak olduğunu vurgulayarak, Kötü gidişatın olması, puanların az olması hedefleri değiştirmiyor. Standart düşmüyor. Kötü puan aldık diye bir yere giderken otobüs ile gitmeyeceğiz. Biraz daha şanslı olacaksın. Hedefimiz ilk beştir. Tek transferimiz Eren Derdiyok daha maç oynamadan sakatlandı. Oyuncumuz sakatlandı diye hedefleri mi değiştirelim şeklinde konuştu.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Türkiye'de hakemlerin maçları yönetimleri konusunda oyunu okuma yönünden sıkıntıları olduğunu dile getirerek, Maalesef hakemlerimiz oyunu okuyamıyor. Türkiye'de hakemlere 'Bu kolay penaltı veren, bu penaltı vermeyen, bu hakem sarı kart veren, bu oyunu oynatan' şeklinde söylemler var. Kural neyse onun uygulanması lazım. Trabzonspor'un golü öncesinde Cardozo ofsayt pozisyonunda maçın hakemi onu bunu yapma diye uyarıyor. O takımın hocası var bırak o uyarsın. O pozisyonda biz gol yiyoruz. Yani oyunu okuyamıyor. Hakem baskısız bir ortamda kötü maç yönetmedi. Çok rahat yönetti. Ama neden rakip takımın oyuncusunu uyarıyor. Maalesef herkes Türkiye'de hakemleri etkiliyor. Hakemlerimiz gördüklerini çalsın diye konuştu.

TRABZONSPOR CEPHESİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise, Kasımpaşa'ya pozisyon vermedikleri bir maçtan son dakikada yedikleri golle bir puanla ayrılmak

zorunda kaldıklarını ifade ederek, Son dakikalarda rakip tarafından atılan tek şut, bir oyuncuya çarpıp gol oldu. Son dakikada 2 puan bıraktık dedi.

Ersun Yanal, mücadele coşkularının yeterli olmadığını anlatarak, Oyunu kazansak bile mücadelemizin coşkusu yeterli değildi. Düşük tempo vardı. İçerideki maçlardaki yüksek tempoyu, coşkuyu bu maçlarda yapamıyoruz. Bunu çalışmamız lazım ifadelerini kullandı.

Yanal, maçın geride kaldığını ve önlerindeki maçlara hazırlanacaklarını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kasımpaşa - Trabzonspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement