'Katil Joe', TVde İlk Kez ve Sadece D-Smart'ta - Son Dakika
Güncel

'Katil Joe', TVde İlk Kez ve Sadece D-Smart'ta

\'Katil Joe\', TVde İlk Kez ve Sadece D-Smart\'ta

D-Smart, izleyicilerini TV'de ilk kez yayınlanacak sinema filmleriyle buluşturmaya devam ediyor.

10.05.2013 10:38

2011 ALTIN ASLAN ADAYI SUÇ HİKAYESİ 'KATİL JOE', TV'DE İLK KEZ VE SADECE D-SMART'TA

2012 Filmekimi Programı'nda kendine yer bulmuş olan 'Katil Joe' (Killer Joe) (+18) 11 Mayıs Cumartesi saat 00.00'da D-Smart 5. Kanal Smart SineGold'da ve HD zevkiyle Smart SineGold HD'de izleyiciyle buluşacak.

Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformu D-Smart, izleyicilerini her türden çok beğenilen sinema filmleriyle buluşturmaya devam ediyor.

İçerdiği bazı sahnelerden ötürü yetişkinler için uygun olan Katil Joe, vurucu bir senaryoya sahip. Annesi, 22 yaşındaki uyuşturucu satıcısı Chris'in zulasını çalar. Canını kurtarmak için Chris'İn acilen 6000 Dolar'a ihtiyacı vardır. Herkesin nefret ettiği üvey annesinin yüklü miktarda bir hayat poliçesi vardır; alabildikleri takdirde bu para hepsini zengin etmeye ve Chris'in borcunu ödemeye yetecektir. Hem polis hem de kiralık katil olan Joe Cooper, 25000 Dolar nakit karşılığı Sharla'yı öldürmeyi kabul eder. Plan tam parasızlıktan yatmak üzereyken, Joe olan biteni uzaktan seyreden Chris'in kız kardeşi Dottie'yi fark eder.

1973'te çektiği "Şeytan" (The Exorcist) ile dünya sinemasına unutulmaz bir kült film kazandıran usta sinemacı William Friedkin'in yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosu da, orijinal oyunun da sahibi olan Tracy Letts' ait. Geçtiğimiz sene 68. düzenlenen Venedik Film Festivali'nde Altın Aslan adayı olan film, 2012'de Türkiye'de Filmekimi'nin de seçkisine girmişti. Filmin başrollerini Matthew McConaughey, Emile Hirsch ve Juno Temple paylaşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Katil Joe', TVde İlk Kez ve Sadece D-Smart'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement