Kavganın Tanığı Sağır ve Dilsiz - Son Dakika
Güncel

Kavganın Tanığı Sağır ve Dilsiz

Kavganın Tanığı Sağır ve Dilsiz

Eskişehir'de çıkan bıçaklı kavganın tanığı 30 yaşındaki sağır ve dilsiz vatandaş, polise yardımcı oldu.

20.10.2012 11:34  Güncelleme: 11:45

Arifiye Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi Emniyet Müdürlüğü önünde meydana gelen olayda; Muharrem Bozkurt ile kardeşi Ramazan Bozkurt arasında tartışma çıktı. Alacak verecek meselesi nedeniyle çıktığı öğrenilen tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgaya Ramazan Bozkurt'un oğlu Bayram Bozkurt'ta karıştı. Kavgada Muharrem Bozkurt kardeşi Ramazan Bozkurt'u sağ sacağından yeğeni Bayram Bozkurt'u da karın boşluğundan bıçakla yaraladı. Olayda amca Muharrem Bozkurt'ta başına aldığı sopa darbeleriyle yaralandı.

Emniyet Müdürlüğü'nden çıkan polisler olaya kısa sürede müdahalede bulunmasına reğmen Bayram Bozkur ve babası Ramazan Bozkurt bıçakla, Muharrem Bozkurt'ta sopa darbeleriyle yaralandı. Yaralılardan Bayram Bozkurt ile babası Ramazan Bozkurt Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Muharrem Bozkurt'ta olay yerine gelen bir başka ambulansla Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

OLAYI SAĞIR VE DİLSİZ ANLATTI

Polisler olayın nasıl meydana geldiği ve görgü tanıklarının tespitini yaptığı sırada 30 yaşındaki sağır ve dilsiz Sabri Taşkesen işaret diliyle polislere olayı anlatmaya çalışması dikkat çekti. Zaman zaman olay yerindeki vatandaşları konum mankeni olarak kullanan Taşkesen, polislere olay hakkında bilgiler vermeye çalıştı. Taşkesen, ayrıca Muharrem Bozkurt'un olayda kullandığı ve olay sonrası attığı bıçağın yerini de polislere gösterdi. Polisler sağır ve dilsiz Sabri Taşkesen'in daha detaylı ifadesini almak amacıyla polis merkezine götürdüler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kavganın Tanığı Sağır ve Dilsiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement