Kaybettiği Cüzdanını 1.5 Ay Sonra Buldu - Son Dakika
Güncel

Kaybettiği Cüzdanını 1.5 Ay Sonra Buldu

Kaybettiği Cüzdanını 1.5 Ay Sonra Buldu

Rize'nin Pazar İlçesi'nde yolcu minibüsünde unutulan ve içerisinden kimlik çıkmayan cüzdan, kaybeden kişinin 1.5 ay sonra bindiği aynı araçta kayıp cüzdanından bahsetmesi üzerine sahibine teslim edildi.

22.01.2015 15:21

Rize'nin Pazar İlçesi'nde yolcu minibüsünde unutulan ve içerisinden kimlik çıkmayan cüzdan, kaybeden kişinin 1.5 ay sonra bindiği aynı araçta kayıp cüzdanından bahsetmesi üzerine sahibine teslim edildi.

Pazar İlçesi'nde 24 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi'nde yolcu taşıyan 41 yaşındaki Serkan Genç, 1.5 ay önce araçta içinde 530 lira olan ancak kimlik bulunmayan cüzdan buldu. Minibüscüler Kooperatifi'ne teslim edilen cüzdanın sahibi, yapılan duyurulara rağmen bulunamadı.

Önceki gün aynı araca binen 64 yaşındaki Eyüp Yazıcı'nın bir süre önce kaybettiği cüzdanından bahsetmesi üzerine sürücü Serkan Genç cüzdanı bulduğunu söyledi. Gerçek sahibi olup olmadığını anlamak için de içinde ne olduğunu sordu. Yazıcı'nın para miktarını ve iki adet de yara bandı bulunduğunu söylemesi üzerine 1,5 ay önce bulunan cüzdan gerçek sahibine teslim edildi.

Kayıp cüzdanına kavuştuğu için mutlu olduğunu anlatan Eyüp Yazıcı, "Minibüste düşürmüş olabileceğim aklıma gelmedi. Parayı bulma anlamında umudumu kaybetmiştim. Minibüste olaydan bahsedince cüzdanıma kavuştum" dedi. - Rise

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaybettiği Cüzdanını 1.5 Ay Sonra Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement