Kayıp Olan Karaşar Belediye Başkanı Ali Özdamar Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kayıp Olan Karaşar Belediye Başkanı Ali Özdamar Bulundu

Kayıp Olan Karaşar Belediye Başkanı Ali Özdamar Bulundu

CHP'li Belediye Başkanı Ali Özdamar, Belediye Meclis Üyesi ve Yanında Bulunan Bir Hakim ve Sakarya Üniversitesinden 3 Öğretim Görevlisi Bulundu.

25.11.2010 21:11

4 Saattir kayıp olan, Jandarma ve bölge halkı tarafından aranan Ankara'nın Beypazarı İlçesi Karaşar Beldesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Ali Özdamar, Belediye Meclis Üyesi ve yanında bulunan bir hakim ve Sakarya Üniversitesinden 3 öğretim görevlisi bulundu.

Kayıpları almak üzere Bolu Kıbrıscık Belediye Başkanı Kemal AKTAŞ ve Bolu Kıbrıscık Jandarma ekipleri ile Ankara Beypazarı Karaşar Jandarma Ekipleri yola çıktıkları öğrenildi.

Kayıpların Bolu Kıbrıscık Bölgesinde ormanlık alan içinde Akçatepe mevkiinde bulundukları bildirildi.

4 saattir aranan kayıplar Karaşar ile Kıbrıscık arasında özel bir şirket tarafından sahiplenilen ihtilaflı ve mahkemelik olan su meselesi yüzünden Kıbrıscık Hor hor mevkiinde keşfe gittikleri keşif sırasında ormanlık bölge de kayboldukları ve 4 saattir arandığı belirtildi.

Şu an kayıpların bulunduğu bölgeye en yakın birliklerin Bolu Kıbrıscık olduğu ve Kıbrıscık Belediyesinden oluşturulan kurtarma ekipleri ile Kıbrıscık Jandarma nın kayıpların bulunduğu bölge olan Akçatepe mevkiine hareket ettikleri öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayıp Olan Karaşar Belediye Başkanı Ali Özdamar Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement