Kaymakam Adayı Erenoğlu ve Uzman Çavuş Koç Ankara'da - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Adayı Erenoğlu ve Uzman Çavuş Koç Ankara'da

Kaymakam Adayı Erenoğlu ve Uzman Çavuş Koç Ankara\'da

Terör örgütü PKK tarafından çeşitli tarihlerde yol kesilerek kaçırılan kamu görevlilerinden Kaymakam Adayı Kenan Erenoğlu ile Uzman Çavuş Zihni Koç Ankara'ya geldi.

14.03.2013 02:08

Terör örgütü PKK tarafından çeşitli tarihlerde yol kesilerek kaçırılan kamu görevlilerinden Kaymakam Adayı Kenan Erenoğlu ile Uzman Çavuş Zihni Koç Ankara'ya geldi. Esenboğa Havalimanı'na gelen Erenoğlu ve Koç'u yakınları Türk Bayrakları ile karşıladı.

Serbest kalan kamu görevlilerinden Kaymakam adayı Kenan Erenoğlu ile Uzman Çavuş Zihni Koç, tarifeli uçak ile Diyarbakır'dan Ankara'ya geldi. Erenoğlu ve Koç'u Esenboğa Havalimanı'nda ailesi ve yakınları büyük bir coşkuyla karşıladı. Havalimanı'ndan önce Uzman Çavuş Koç ve ailesi çıktı. Koç ve ailesi siyah bir minibüse binerek Amasya'ya gitmek üzere yola çıktı.

Ailesi Ankara'da olan Erenoğlu'nu ise Babası Mustafa ve Annesi Nazmiye Erenoğlu'nun yanı sıra çok sayıda yakını karşıladı. Konvoyla Eryaman'da bulunan evine giden Kaymakam adayı Kenan Erenoğlu, 607 gün sonra ailesine kavuştu. Aylar sonra baba ocağına dönen kaymakam adayı Kenan Erenoğlu'nu çok sayıda mahalleli Türk bayraklarıyla karşıladı. Erenoğlu'nun eve gelmesi nedeniyle evinin önünde kurban kesildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaymakam Adayı Erenoğlu ve Uzman Çavuş Koç Ankara'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement