Kaymakam Gödekmerdan'a Hanedan Torunlarından Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Gödekmerdan'a Hanedan Torunlarından Ziyaret

Kaymakam Gödekmerdan\'a Hanedan Torunlarından Ziyaret

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde tatil amaçlı bulunan Osmanlı hanedanından Sultan Reşat'ın torunu Cengiz Nazım Osmanoğlu ve Sultan 5'inci Murad'ın torunu Osman Selahaddin Osmanoğlu, Bodrum Kaymakamı Dr.

12.09.2013 17:12

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde tatil amaçlı bulunan Osmanlı hanedanından Sultan Reşat'ın torunu Cengiz Nazım Osmanoğlu ve Sultan 5'inci Murad'ın torunu Osman Selahaddin Osmanoğlu, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan'ı makamında ziyaret etti.

DP'li Erzurum eski milletvekillerinden Rasim Cinisli'nin kendilerine eşlik ettiği hanedan üyeleri, Kaymakam Gödekmerdan ile bir süre sohbet etti. Ziyarette Suriye eski cumhurbaşkanlarından Haşim el Atasi'nin torunu Sami Atasi ve Rasim Cinisli'nin oğlu Mustafa Fevzi Cinisli de yer aldı. Ziyaret sonunda Kaymakam Gödoekmerdan konuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

ABD'de yaşayan Şehzade Cengiz Nazım Osmanoğlu'nu eski milletvekili Rasim Cinisli'nin Bodrum'a davet ettiği belirtildi. Rasim Cinisli, haneden üyelerinin tatil için Bodrum'da bulunduğunu ve kendisinin de eşlik ettiğini söyledi. - Bodrummuğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaymakam Gödekmerdan'a Hanedan Torunlarından Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement