Kaymakam ve Belediye Başkanından Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kaymakam ve Belediye Başkanından Ziyaret

Kaymakam ve Belediye Başkanından Ziyaret

İnegöl Kaymakamı ve Belediye Başkanı Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi alan bayan kursiyerleri ziyaret etti.

19.02.2013 14:47

İnegöl Kaymakamı Aziz İnci ile Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Gençlik Merkezi Eğitim Salonunda Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi gören Bayan Kursiyerleri ziyaret etti.

Dernek Başkanı Devrim Kosova Hasırcının da hazır bulunduğu ziyarette, Nilüfer Kadın Girişimciler Derneği (NİLKADER) ile KOSGEB'in ortaklaşa düzenlediği ve 30 Bayan kursiyerin katıldığı Uygulamalı Girişimcilik eğitimine önem verdiklerini belirten Kaymakam Aziz İnci,"Her alanda başarılı olan Kadınlarımızı görmek mutluluk verici. Dolayısıyla Kadın girişimcilerimizi takdir ediyorum. Bayanlar Erkeklere nazaran daha estetik düşünebiliyorlar, üretken ve girişimci bayan hem ailesine destek sağlıyor hem de ülke ekonomisine katkıda bulunuyor. Bütün bayan kursiyerlerimize Uygulamalı girişimcilik eğitiminde başarılar diliyorum" dedi.

Ekonomik anlamda her türlü başarıyı yaşadığımız İnegöl'de Cesur bayan girişimcilerin olması gurur verici bir tablodur diyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş,"İnegöl'de genelde erkek girişimcilerin olduğunu düşünürdük, Ancak gördük ki bayanlarımızda çok başarılı çalışmalar yapıyor. NİLKADER ve KOSGEB ortaklığı ile bayanlara düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimi gösteriyor ki; ilçemizde de girişimci ruha sahip bayanlarımız bulunmakta. Dolayısıyla faydalı olacağına yürekten inandığım bu tür eğitimlerin devamını diliyorum. Ayrıca katıldıkları uygulamalı girişimcilik eğitiminde başarılı olan bayanlarımızın iş hayatlarında da başarılı olmalarını temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kaymakam ve Belediye Başkanından Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement