Kayseri - Ay Çifti, 1,5 Yıl Sonra Yıkıldı - Son Dakika
Güncel

Kayseri - Ay Çifti, 1,5 Yıl Sonra Yıkıldı

Kayseri - Ay Çifti, 1,5 Yıl Sonra Yıkıldı

Kayıp Çocukların Cesedine Özel Ekip Ulaştı Haberine Ek

26.03.2011 11:43

KAYIP ÇOCUKLARIN CESEDİNE ÖZEL EKİP ULAŞTI HABERİNE EK

KAYSERİ'de 1.5 yıl önce Ramazan bayramında evlerden şeker toplamak üzere çıktıktan sonra öldürülerek gömüldükleri belirlenen 3 kız çocuktan Türkan Ay'ın ailesi, acı haberle yıkıldı. Kızları yaşadığı takdirde 12 yaşında olacağını belirten İbrahim- Özlem Ay çifti, "Yavrularımıza kıyanların elleri kopsun" dedi.

İbrahim Ay, kızları Türkan'ın ölüm haberini internet sitesinden okuyup kendisini cep telefonundan arayan bir arkadaşının uyarısı ile öğrendiğini anlatırken, "Koskoca Kayseri, çocuklarımızı bulamadı. İçimiz yanıyor" dedi. Üzerinde, "Allah'ım, seni korusun. Kadersiz kuzum" yazılı çerçeveli büyük boy bir fotografı ile gözyaşı döken Özlem Ay, "Kocam İbrahim'e gelen acı haberden sonra Emniyet Müdürlüğüne gittim. Oradaki polisler 'Başınız sağolsun' deyince, kızımın öldüğünün kesinleştiğini anladım. Yavrularımıza kıyanların elleri kopsun. Talas İlçesi'nde çocuklarımızın kaçırıldığını görüp de bilgi vermeyen, ihbarda bulunmayanlar da bizim yaşadığımız acıyı tatsın" dedi. Anne ve babasını üzüntüyle izleyen evin küçük kızı 9 yaşındaki İkbal de "Ablam Türkan'ın öldüğüne inanamıyorum" diye konuştu.

Ay ailesinin, iki çocuklarını kaybeden Tekin ailesiyle daha önce oturdukları Talas ilçesi Timuçin Caddesi Dilek Sokak üzerindeki Özdilek Apartmanından Hürriyet Mahallesi Uzun apartmanına taşındıkları belirten 12 yıllık evli Özlem Ay, "Talas İlçesi'nde taşındığımız o ev bize uğursuz geldi. Hayatımızın en acı günlerini orada yaşadık" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri - Ay Çifti, 1,5 Yıl Sonra Yıkıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement