Kayseri'de Odun Taşıma Tartışması Silahlı Kavgaya Dönüştü - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de Odun Taşıma Tartışması Silahlı Kavgaya Dönüştü

Kayseri'de Bektaş Yusuf Çıplak, odun taşıma nedeniyle tartıştığı Suriye uyruklu baba ve oğlunu tüfekle yaraladı. Arbede sırasında Çıplak da sopa darbeleriyle yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

13.08.2023 23:20  Güncelleme: 23:21

KAYSERİ'de Bektaş Yusuf Çıplak (18), odun taşıma nedeniyle tartıştığı Suriye uyruklu Ömer Ali (46) ve oğlu İbrahim Kasım'ı (24) tüfekle yaraladı. Baba-oğul ile birlikte arbede sırasında sopa darbeleriyle yaralanan Çıplak da hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 20.30 sıralarında Kocasinan ilçesi Mimarsinan Mahallesi Köprülü Caddesi'nde meydana geldi. Bektaş Yusuf Çıplak ile Suriye uyruklu baba Ömer Ali ve İbrahim Kasım arasında odun taşıma nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Çıplak, evden getirdiği tüfek ile Suriye uyruklu baba ve oğluna ateş açtı. Baba-oğul vücutlarına isabet eden saçmalarla, Çıplak ise sopa darbeleriyle yaralandı.Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler yaralıları çeşitli hastanelere kaldırıldı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. (DHA)

Kayseri\'de Odun Taşıma Tartışması Silahlı Kavgaya Dönüştü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri'de Odun Taşıma Tartışması Silahlı Kavgaya Dönüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement