Kayseri'de Su Tasarrufu ve Suyun Serüveni Projesi Öğrencilere Anlatıldı - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de Su Tasarrufu ve Suyun Serüveni Projesi Öğrencilere Anlatıldı

Kayseri\'de Su Tasarrufu ve Suyun Serüveni Projesi Öğrencilere Anlatıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, Su Tasarrufu ve Suyun Serüven Projesi kapsamında Fatin Rüştü Zorlu İlkokulu ve anasınıfı öğrencilerine suyun önemi, suyun evlere gelme aşamaları ve tasarruf tedbirleri hakkında eğitim verdi. Proje kapsamında öğrencilere bilinçli su tüketimi, su kaynaklarının korunması ve su tasarrufu konularında eğitim verildi. Eğitim sonrasında öğrencilere hediyeler dağıtıldı.

19.05.2024 15:19

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, Su Tasarrufu ve Suyun Serüven Projesi kapsamında tasarruf tedbirlerini anlattı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fatin Rüştü Zorlu İlkokulu ve anasınıfı öğrencilerine canlı hayatı için suyun önemi, suyun evlere gelme aşamaları ve tasarruf tedbirleri anlatıldı.

Su Tasarrufu ve Suyun Serüveni Projesi kapsamında öğrencilere bilinçli su tüketimi, suyun canlı hayatı için önemi, su kaynaklarının korunması, suyun evlerimize ulaşma aşaması ve su tasarrufu konularında eğitim verildi.

Çeşitli animasyon ve çizgi filmlerle de desteklenen eğitim sonrasında öğrencilere hediyeler dağıtıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri'de Su Tasarrufu ve Suyun Serüveni Projesi Öğrencilere Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement