Kayseri'den Büyükşehire Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kayseri'den Büyükşehire Ziyaret

Kayseri\'den Büyükşehire Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Mustafa Kızılkan, Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesine ziyarette bulundu.

26.04.2017 15:44

Kızılkan, İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül, Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Mustafa Kızılkan ve ekibini ağırladı. İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül tarafından karşılanan Kızılkan ve ekibi, Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Önemli bir görevi icra ettiklerini belirten, İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül, "Manisa, sürekli gelişen bir şehir, can ve mal güvenliğini sağlamak adına, 7 gün 24 saat görevimizin başındayız. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün liderliğinde tek amacımız, bu şehre hizmettir" dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Mustafa Kızılkan ise, "Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığını ziyaret ettik. Buradaki güler yüzlü daire başkanımız, şube müdürlerimiz ve personellerimizle buluşmak bizleri çok memnun etti. Buradaki çalışmalar hakkında da bilgiler aldık. Can ve mal kaybı olmadan geçecek çalışmalarınızda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kayseri'den Büyükşehire Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement