Kayseri'den Güvenlik Güçleri ve Sığınmacılara 5 Tır Dolusu Elma - Son Dakika
Güncel

Kayseri'den Güvenlik Güçleri ve Sığınmacılara 5 Tır Dolusu Elma

Kayseri\'den Güvenlik Güçleri ve Sığınmacılara 5 Tır Dolusu Elma

Kayseri'den dualı uğurlamayla, Güneydoğu'da görev yapan Mehmetçik ve polis ile sığınmacılara 5 TIR dolusu yaklaşık 111 ton ünlü Yahyalı elması gönderildi.

23.04.2016 15:13

Kayseri'den dualı uğurlamayla, Güneydoğu'da görev yapan Mehmetçik ve polis ile sığınmacılara 5 TIR dolusu yaklaşık 111 ton ünlü Yahyalı elması gönderildi.

AK Parti Kayseri il Başkanlığı ve başta Büyükşehir olmak üzere Ak Partili ilçe ve belde belediye başkanlıkları tarafından başlatılan 'Yarım Elma, Gönül Alma' adı verilen kampan ile ilk etapta 5 TIR doluSU elma, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, milletvekilleri Taner Yıldız ve Sami Dedeoğlu, il başkanı Cahit Özden, parti ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanlarının katılımı ile yapılan dua ardından Öncüpınar Kampı ile Güneydoğu'daki operasyonlara katılan asker ve polislere gönderildi. Uğurlama töreninde konuşan, nöbetçi milletvekili Sami Dedeoğlu, şöyle dedi:

"Ülkemizin birliği, dirliği için, bayrak için, vatan için, devlet için canlarını ortaya koyarak, hainlerle çatışan kahraman polis ve askerlerimizle, ülkemizde sığınmacı olarak bulunan Suriyeli ve Iraklı göçmenlere ağız tadı olsun diye Yahyalı yöremizin dünyaca ünlü elmalarından gönderiyoruz. Bu bir gösteriş değildir. İlk plandaki 5 tır elma konvoyu, 16 tıra kadar ulaşacaktır. Katkısı olanlara,bu dünyadan öbür dünyaya bir şey götürülmeyeceğini bilerek katkı yapan belediye ve kardeşlerimize teşekkür ederiz."

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri'den Güvenlik Güçleri ve Sığınmacılara 5 Tır Dolusu Elma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement