Kayseri Eski Bakan Yıldız; 'Hdp Vatandaşla Dalga Geçiyor' - Son Dakika
Güncel

Kayseri Eski Bakan Yıldız; 'Hdp Vatandaşla Dalga Geçiyor'

Kayseri Eski Bakan Yıldız; \'Hdp Vatandaşla Dalga Geçiyor\'

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski bakanı ve Kayseri 2'nci sıra milletvekili adayı Taner Yıldız, kentte düzenlenen AK Parti 4'üncü Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı'nda HDP'yi eleştirdi.

03.10.2015 15:52

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski bakanı ve Kayseri 2'nci sıra milletvekili adayı Taner Yıldız, kentte düzenlenen AK Parti 4'üncü Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı'nda HDP'yi eleştirdi. Yıldız, " Türkiye'de sanki olağan dışı bir durum yokmuş gibi terörden söz etmeyip, vatandaşın zekasıyla dalga geçtiler, alay ettiler. Hiçbir şey olmamış gibi" dedi.

Taner Yıldız seçim bölgesi Kayseri'de düzenlenen AK Parti 4'üncü Yerel Yönetimler Bölge toplantısına katıldı. Taner Yıldız, konuşmasında dün seçim beyannamesini açıklayan HDP'yi eleştirdi. Yıldız, "HDP terörle ilgili seçim beyannamesinde terörden bahsedince çok şaşırdık. Ama bu yer verme, Terörle Mücadele Yasasının kaldırılması üzerineydi. Türkiye'de sanki olağan dışı bir durum yokmuş gibi, terörden söz etmeyip, vatandaşın zekasıyla dalga geçtiler, alay ettiler. Hiçbir şey olmamış gibi" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Eski Bakan Yıldız; 'Hdp Vatandaşla Dalga Geçiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement