Vali Yardımcısı'ndan 'Hanefi Avcı' Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Vali Yardımcısı'ndan 'Hanefi Avcı' Açıklaması

Vali Yardımcısı\'ndan \'Hanefi Avcı\' Açıklaması

Kayseri Vali Yardımcılığı görevine atanan Mehmet Emin Avcı, Hanefi Avcı'nın kardeşi olduğu yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

23.07.2013 10:34  Güncelleme: 12:44

Vali yardımcıları ve kaymakamları kapsayan kararname ile birlikte Kayseri Vali Yardımcılığı görevine atanan Karşıyaka Kaymakamı Mehmet Emin Avcı, bazı yerel gazetelerde çıkan Devrimci Karargah Örgütü davasında yargılanan eski emniyet müdürü Hanefi Avcı'nın kardeşi olduğu yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

"HABERLER DOĞRU DEĞİL"

İzmir'de ve Kayseri'de yayın yapan bazı yerel gazetelerde yer alan haberde, vali yardımcılığı görevine atanan Mehmet Emin Avcı'nın, Devrimci Karargah Örgütü davasında yargılanan ve 15 yıl hapis cezasına çaptırılan eski emniyet müdürü Hanefi Avcı'nın kardeşi olduğu ve uzun süredir Karşıkaya'da kaymakam olarak görev yaptığı ifadeleri yer aldı. Üç gün önce son kararname ile Kayseri Vali Yardımcılığı görevine atanan Mehmet Emin Avcı, haberlerin doğru olmadığı açıklamasını yaptı.

"GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

Avcı, açıklamada, Hanefi Avcı'nın kardeşi olmadığını belirterek, "Haberde adı geçen Hanefi Avcı ile hiçbir yakınlığım veya akrabalığım bulunmamaktadır. Bu yöndeki ifadeler gerçeği yansıtmamaktadır " dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali Yardımcısı'ndan 'Hanefi Avcı' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement