Kazada Ayağı Bileğinden Koptu - Son Dakika
Güncel

Kazada Ayağı Bileğinden Koptu

Kazada Ayağı Bileğinden Koptu

Sarıyer' de kenarından yürüdüğü dar sokakta, hızlı giden otomobilin çarparak bir bahçenin demir kapısına sıkıştırdığı 65 yaşındaki Hasan Şeker'in sağ ayağı bilekten koptu.

06.05.2011 17:55

Sarıyer' de kenarından yürüdüğü dar sokakta, hızlı giden otomobilin çarparak bir bahçenin demir kapısına sıkıştırdığı 65 yaşındaki Hasan Şeker'in sağ ayağı bilekten koptu. Çevredekilerin yardıma koştuğu Hasan Şeker'e önce yakındaki sağlık ocağı çalışanları tıbbi müdahale yaptı. 25 dakika sonra gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Hasan Şeker'in ayağının yerine dikilemeyeceği anlaşıldı.

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Evren Paşa Caddesi'nden, Ferhat Sokak'a saat 13. 00 sıralarında hızla giren sürücü 32 yaşındaki M. T. , yaya kaldırımı olmayan sokakta kenardan yürüyen Hasan Şeker'e çarptı. Bu sırada 4 numaradaki evin demir bahçe kapısının alt bölümüne sıkışan Hasan Şeker'in sağ ayağı, bilekten koptu. Acılar içerisinde kalan eski yağlıboya ustasının yardımına çevredekiler koştu.

Yerde yatan yaralıya önce yakındaki sağlık ocağı çalışanları müdahale etti. 25 dakika sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı ile kopan sağ ayağı ambulans ile Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirdi. Yaralı ameliyata alınırken, kopan ayağın yerine dikilemeyeceği belirtildi. Hasan Şeker'in ayakkabısı ile gözlüğü ise olay yerinde kaldı.

Bu arada Fatih Polis Merkezi'ne teslim olan sürücü M. T. , sağlık kontrolünden geçirilmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. - İstanbul/ Sariyer

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazada Ayağı Bileğinden Koptu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement