KAZADA ÖLEN UZAMAN ÇAVUŞ, EŞİ VE KIZI TOPRAĞA VERİLDİRİLDİ - Son Dakika
Güncel

KAZADA ÖLEN UZAMAN ÇAVUŞ, EŞİ VE KIZI TOPRAĞA VERİLDİRİLDİ

Gümüşhane kara yolunda otomobilin şarampole devrildiği kazada hayatını kaybeden Uzman Çavuş Mikail Akbudak (29) ile eşi Büşra (28) ve kızı Gökçen Akbudak'ın (3) cenazeleri dualarla toprağa verildi.

08.04.2023 18:16  Güncelleme: 18:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BAYBURT- Gümüşhane kara yolunda otomobilin şarampole devrildiği kazada hayatını kaybeden Uzman Çavuş Mikail Akbudak (29) ile eşi Büşra (28) ve kızı Gökçen Akbudak'ın (3) cenazeleri dualarla toprağa verildi. Kaza, dün akşam saatlerinde Bayburt-Gümüşhane kara yolu Akşar köyü mevkisinde meydana geldi. Trabzon'da görevli Uzman Çavuş Mikail Akbudak yönetimindeki 61 TV 577 plakalı otomobil, kar ve sağanak nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada, sürücü Mikail Akbudak ile yanındaki eşi Büşra ve kızları Gökçen Akbudak, ağır yaralandı. Yoldan geçen sürücülerin ihbarıyla kaza yerinde sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından yaralılar, ambulanslarla Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılar, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

TOPRAĞA VERİLDİLER

Kazada hayatını kaybeden Akbudak ailesi için merkeze bağlı Rüştü köyünde cenaze töreni düzenlendi. Uzman Çavuş Mikail Akbudak'ın tabutunun Türk bayrağına sarıldığı cenazeye; İl Jandarma Komutanı Albay Talha Övet, Emniyet Müdürü Nihat Uzun ve çok sayıda kişi katıldı. Akbudal ailesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Bu arada ailenin, kaza yerine 4 kilometre uzaklıktaki Oruçbeyli köyünde yaşayan Büşra Akbudak'ın babasının iftar yemeği davetine giderken kaza yaptığı ortaya çıktı.

KAZADA ÖLEN UZAMAN ÇAVUŞ, EŞİ VE KIZI TOPRAĞA VERİLDİRİLDİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel KAZADA ÖLEN UZAMAN ÇAVUŞ, EŞİ VE KIZI TOPRAĞA VERİLDİRİLDİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement