İstanbul'da Görülen KCK Davalarında Tutuklu Sanık Kalmadı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Görülen KCK Davalarında Tutuklu Sanık Kalmadı

İstanbul\'da Görülen KCK Davalarında Tutuklu Sanık Kalmadı

PKK'nın üst yapılanması KCK'nın Basın Komitesi'ne yönelik açılan 7'si tutuklu 46 sanığın yargılandığı davada, tutuklu tüm sanıkların tahliyesine karar verildi.

12.05.2014 16:49  Güncelleme: 17:10

 İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi, Pkk'nın üst yapılanması KCK'nın Basın Komitesi'ne yönelik açılan 7'si tutuklu 46 sanığın yargılandığı davada, tutuklu tüm sanıkların tahliyesine karar verildi. Böylece İstanbul'da görülen tüm KCK Davaları'nda tutuklu sanık kalmadı.

MAHKEME İNCELEME YAPTI

Özel Yetkili Mahkemelerin kaldırılmasının ardından, KCK'nın Basın Komitesi'ne yönelik açılan 7'si tutuklu 46 sanığın davasına bakmakla görevlendirilen İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi, dosya üzerinden aylık tutukluluk incelemesi yaptı.

HEYET TAHLİYE KARARI VERDİ

Mahkeme heyeti, tutuklu sanıklar Ramazan Pekgöz, Nurettin Fırat, Turabi Kişin, Yüksel Genç, Davut Uçar, Ertuş Bozkurt ve Mikail Barut'un, tutuklu kaldıkları süre ve savunmalarının alınmış olmasını da dikkate alarak, tahliyesine karar verdi. Böylece, İstanbul'da görülen tüm KCK davalarında tutuklu sanık kalmadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Görülen KCK Davalarında Tutuklu Sanık Kalmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ömür can: allahdan refa mı bu bizim canlarımız suçda suç yokken yatsınlar pkk askerlerimise polislerimise sıksınlar ve tahliye olsunlar uyan eyy millet uyann devlet ne yabıor dahada mı sezsiz kalacağız denetim serbestlik kısmi af birseyler versin bu devlet olan masumlarımısa oluyor eyy millett 12 9 Yanıtla
  • Alperence........: Ben bu milletin ferdi olmaktan utanacak duruma geldim bu kadar duyarsız bu kadar kendi özünden uzak bu kadar Anlamsız bir özellği olmayan milletim Uyann Vatan Vatan diyen neslimiz kalmayacak bu adamlar neden girdi cezaevine Şimdi neden Cıkıyorlar Ne değiştii ALLAH neyseee isteyen istediği yorumu koysun 12 5 Yanıtla
  • CEMAL: Tüm Kcklılar çıkacak demiştim çıkıyor akp sayesinde bir kcklı kalmayacak 9 7 Yanıtla
  • diego maradona: turkiye de ne yazkki turk degil hain pkk li bdp olacaksin o zaman 4 3 Yanıtla

Advertisement