(ANKARA) - Keçiören Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Çocuk Eğitim Merkezleri'nde (ÇEM), 12–18 Aralık Yerli Malı Haftası kapsamında yerli ve milli üretime dikkati çeken etkinlikler düzenlendi.
Keçiören'de Yunus Emre Kültür Merkezi Çocuk Eğitim Merkezi'nin ev sahipliği yaptığı Yerli Malı Haftası programında veliler tarafından hazırlanan yerli ve geleneksel yiyecekler, öğretmenlerin rehberliğinde çocuklarla buluşturuldu. Etkinlik boyunca yerli gıda tüketimi ve yerli üretimin önemi vurgulanırken, çocukların milli bilinç kazanmaları ve kültürel değerlerle tanışmaları için çeşitli bilgiler aktarıldı.
Mehmet Ali Şahin Kültür Merkezi Çocuk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliklerde de benzer şekilde yerli ve milli ürünlerin önemi anlatıldı. Çocuklar, eğitici ve eğlenceli aktivitelerle Yerli Malı Haftası'nı kutlarken, paylaşma ve bilinçli tüketim konularında farkındalık kazandı.
Her iki merkezde düzenlenen Yerli Malı Haftası etkinlikleri, çocukların hem öğrenerek hem de keyifli vakit geçirerek bilinçlenmesine katkı sağlayan renkli görüntülere sahne oldu.
Son Dakika › Güncel › Keçiören Belediyesi Çocuk Eğitim Merkezleri'nde Yerli Malı Haftası Coşkusu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.