Kelebek Avına Hazır mısınız? - Son Dakika
Güncel

Kelebek Avına Hazır mısınız?

Kelebek Avına Hazır mısınız?

Bu yaz kelebekler, Marmara Forum ve Forum İstanbul ziyaretçileri için uçuşacak!

31.05.2013 09:36

Marmara Forum ve Forum İstanbul, İstanbul Shopping Fest süresince ziyaretçilerini 'sanal' kelebek avına davet ediyor. Yakalanan her kelebek, indirim veya sürpriz hediyelere dönüşüyor.

Kelebek avı, yaz boyunca Forum Alışveriş Merkezleri'nde devam edecek.

Bu yıl üçüncü kez gerçekleştirilecek İstanbul Shopping Fest kapsamında, Marmara Forum ve Forum İstanbul, 1 Haziran - 13 Temmuz tarihleri arasında ziyaretçilerine özel bir kampanya hazırladı.

Avrupa'da ilk kez gerçekleştirilecek iButterfly uygulamasıyla, Marmara Forum ve Forum İstanbul'da 6 hafta boyunca kelebek avı yaşanacak!

Ziyaretçiler, akıllı telefonlarına App Store veya Google Play'den indirdikleri iButterfly uygulaması aracılığıyla görebilecekleri 6 farklı kelebek çeşidini yakalamaya çalışacak. Yakalanan her kelebek ziyaretçilere, sinema biletinden, farklı mağazalardan hediye çeklerine ve özel indirimlere kadar uzanan geniş bir yelpazede hediyeler kazandıracak. 13 Temmuz Cumartesi günü sadece belli bir saat aralığında uçacak olan Altın Kelebek'i yakalamayı başaran ziyaretçiler ise büyük ödül iPad'in sahibi olacak.

iButterfly deneyimini yaşamak ve eğlenirken kazanmak isteyenlerin yapması gereken tek şey; iButterfly uygulamasını, iPhone ya da Android işlemcili akıllı telefonlarına indirmek.

Kelebekler Forum'ları dolaşıyor

iButterfly uygulamasının şans dağıtan kelebekleri, Marmara Forum ve Forum İstanbul'dan sonra şehir şehir gezecek. Kelebekler Forum Kayseri, Forum Mersin, Forum Trabzon ve Forum Bornova'yı dolaşarak şans dağıtmaya devam edecek. iButterfly kelebekleri, 16 Haziran-27 Temmuz arasında Forum Kayseri, 23 Haziran-13 Temmuz arasında Forum Mersin, 22 Eylül-2 Kasım arasında Forum Trabzon'da ve 1 Eylül-12 Ekim arasında Forum Bornova ziyaretçilerinin etrafında uçuşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kelebek Avına Hazır mısınız? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement