Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü PKK'nın bomba yüklü araçla yaptığı saldırıda yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti.
Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'nde Başhekim Ali Güvenin Fincan tarafından karşılanan CHP lideri Kılıçdaroğlu, yaralıların durumu hakkında bilgi aldı. Daha sonra yaralıları odalarında ziyaret eden Kılıçdaroğlu, hasta yakınlarıyla
sohbet etti. Yaralılarla görüşen Kılıçdaroğlu, olayın nasıl meydana geldiğini sordu. Olayı anlatan otobüs şoförü Mustafa Ak, yaşanan dehşeti anlatırken gözünü kaybettiğini söyledi.
Hastane çıkışında basın mensuplarına bir açıklama yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Milletim görsün bilsin tanısın. Biz terörü çözmek istiyoruz. Bu ülke de artık başka acılar yaşanmasın" dedi. - GAZİANTEP
Son Dakika › Güncel › Kemal Kılıçdaroğlu Yaralıları Hastanede Ziyaret Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.