Kemer 9. Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali - Son Dakika
Güncel

Kemer 9. Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali

Kemer 9. Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali

9. Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali, Antalya'nın Kemer ilçesinde başladı. Caddeler de adeta insan seli oluştu.

19.06.2012 15:25

Kortej, Kemer 1 girişinden ilçe merkezini geçti, Deniz Caddesi'nden Kemer Stadı'na ulaştı. Kemer Kaymakamı Bayramali Köse ve Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün halkı selamladığı kortejde, Ünlü Tiyatro Sanatçısı Haldun Dormen, Sinema Oyuncusu Salih Güney, Sanatçı Safiye Soyman, Sanatçı Koray Çapanoğlu, Sinema Oyuncusu Seyal Taner, Tanyeli de yer aldı. Renkli kostümleriyle gösteriler yapan animasyon ekipleri ilgi çekti.

Kortejde, Club İnferno Damgasını vururken yaptığı köpük şovla hem turistlerin hem de yeri halkın beğenisini kazandı. Ayrıca Kemer'de açılan ve "terk edilmiş tımarhane" temasının "katil kasap", "çılgın doktorlar" ve vahşet gösterileri yapan "tımarhane çalışanları" ile işlendiği Korku Parkı sanatçıları da katıldı.

Kemer'deki gece kulüpleri ve otellerin animasyon ekiplerinin renkli kostümleriyle müzik eşliğinde sunduğu dans gösterisi de vatandaşlara renkli dakikalar yaşattı.

Kemer Stadı'nda son bulan kortejin ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Gül; bu festivalin 9'ncusu değil de 19'ncu olarak anons yapabilseydik. 10 yılı festivalsiz geçirdik diyen başkan Gül sözlerine şöyle devam etti; Ama bu 9 yılı sizlerin sevgisi ile sanatçıya Atatürk Caddemizde, Liman Caddemizde ve Deniz caddemizde göstermiş olduğunuz sevgiyi hepimiz görmekteyiz. Ve bu karnavalı ne kadar çok özlemiş olduğunuz da bir kez daha ortaya çıkmıştır. Ve sanatçılara vermiş olduğunuz destek dolayı hepinize teşekkür ederim. Bizler her sene ülkemizin değerli sesleri ve değerli sanatçılarını sizlerle buluşturmaya çalışıyoruz. Bu senede de 15 sanatçı arkadaşımız sizlerle beraber olacaklar. Ve de gecenin ilerleyen saatlerine kadar coşkuyla sevgiyle sizlerle birlikte olacaklardır. Dedi Başkan Gül'ün konuşmasının ardından sanatçı Murat Boz sahne aldı.

Festival, 22 Haziran'da sona erecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kemer 9. Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement