Kendi Vatandaşını Öldüren Cezayirli Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kendi Vatandaşını Öldüren Cezayirli Yakalandı

Kendi Vatandaşını Öldüren Cezayirli Yakalandı

İzmir’in konak ilçesinde, yasadışı yollar ile Avrupa ülkelerine geçmek isteyen Cezayir vatandaşı Elhabip Fetnacı’yı sakladığı evde yanlışlıkla başından silahla vurup öldüren aynı ülke vatandaşı Boumaiza Dijamel polis ekiplerince yakalandı.

13.05.2015 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in konak ilçesinde, yasadışı yollar ile Avrupa ülkelerine geçmek isteyen Cezayir vatandaşı Elhabip Fetnacı'yı sakladığı evde yanlışlıkla başından silahla vurup öldüren aynı ülke vatandaşı Boumaiza Dijamel polis ekiplerince yakalandı.

Türkiye'ye yasadışı yollar ile gelen Cezayir vatandaşı Elhabip Fetnacı (25), iddiaya göre yine yasadışı yollar ile Avrupa ülkelerine gitmek için kendi ülkesinin vatandaşı Boumaiza Dijamel (32) ile bağlantı kurdu. Boumaiza Dijamel, Elhabip Fetnacı'yı yasadışı yollar ile Avrupa ülkelerine çıkacak diğer kişilerin olduğu Alsancak'ta bulunan eve götürdü. İddiaya göre burada, Dijamel'in elinde oynadığı silah bir anda ateş aldı ve Elhabip Fetnacı'nın başına isabet etti. Evdekiler panikleyip, yaralı Fetnacı'yı sokağa bırakırken olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin olayı bildirmesiyle gelen sağlık ekipleri, yaralıyı Ege Üniversitesi hastanesine kaldırırken yapılan tüm müdahalelere rağmen Fetnacı hayatını kaybetti.

KUŞADASI'NDA YAKALANDI

Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan cinayet büro dedektifleri, olayın gerçekleştiği bölgedeki güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Yapılan araştırmada cinayet zanlısı Boumaiza Dijamel olduğunu tespit ederken zanlının Aydın'ın Kuşadası ilçesine kaçtığı bilgisine ulaştı. Polis ekipleri, Kuşadası'nda operasyon düzenleyip cinayet zanlısı Boumaiza Dijamel'i yakalarken yakalndığı evde 1 sustalı bıçak ile 1 pompalı tüfek ele geçirildi. İnsan ticareti yaptığı da belirtilen katil zanlısı emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kendi Vatandaşını Öldüren Cezayirli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement