Sivas'ta Bir Kişi Kendini Yaktı, Yoldan Geçen İtfaiye Müdahale Etti - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta Bir Kişi Kendini Yaktı, Yoldan Geçen İtfaiye Müdahale Etti

Sivas'ta üzerine benzin döküp kendini yakan kişiye, o sırada tesadüfen yoldan geçen bir doktor ve itfaiye ekibi müdahale etti.

24.09.2014 17:58  Güncelleme: 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta üzerine benzin döküp kendini yakan kişiye, o sırada tesadüfen yoldan geçen bir doktor ve itfaiye ekibi müdahale etti.

Edinilen bilgiye göre, çalıştığı iş yerinden izin alıp, Kardeşler Tepesi piknik alanına gelen Mümtaz Yayman (32), yanında getirdiği benzini üzerine dökerek, ateşe verdi. Bu sırada olay yerinden geçtikleri belirtilen bir doktor ve itfaiye ekipleri, Yayman'ın üzerindeki alevleri söndürdü.

Yayman, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

CÜ Tıp Fakültesi Acil Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Şevki Hakan Eren, öğle arasında hava almak için Kardeşler Tepesi piknik alanına giderken kendisini yakan kişiyle karşılaştıklarını söyledi.

İtfaiyenin de başka bir görev için oradan geçmekte olduğunu belirten Eren, "Yanan kişiye müdahale etmeleri için hemen itfaiyeyi durdurdum ve ekiplerin yardımıyla ateşi söndürdük, ardından ilk müdahaleyi yaptım. Hem doktor hem de itfaiyenin olay anında oradan geçiyor olması çocuk için biraz şans oldu" dedi.

Eren, Yayman'ın sağlık durumuyla ilgili, "Durumu kritik görünüyor. İnşallah kurtarırlar" ifadesini kullandı.

Vücudunda ikinci derece yanık olduğu belirtilen Yayman, ambulans uçakla İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanık ünitesine sevk edildi. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas'ta Bir Kişi Kendini Yaktı, Yoldan Geçen İtfaiye Müdahale Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement