Kent Konseyi'nden Kahya'ya İşbirliği Çağrısı - Son Dakika
Güncel

Kent Konseyi'nden Kahya'ya İşbirliği Çağrısı

Kent Konseyi\'nden Kahya\'ya İşbirliği Çağrısı

Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'yı makamında ziyaret ederek işbirliği konularında görüş alışverişinde bulundu.

09.02.2012 22:28  Güncelleme: 22:29

Bursa Kent Konseyi Genel Sekreter Enes Battal Keskin, Yürütme Kurulu üyeleri Lütfi Taşçı, Şehmuz Seviş, Rıdvan Çiçek ve Fahrettin Bozkurt'un hazır bulunduğu ziyarette, Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, konseyin yapısı ve faaliyetlerini anlattı, 4 ayrı meclis ve 34 çalışma grubuyla diğer kentlere örnek çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi'nin destek ve katkılarıyla Türkiye'nin en aktif kent konseyi olduklarını belirten Pala, seçimle işbaşına geldikleri günden bu yana 3 bini aşkın etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade etti. Emniyet Müdürlüğü ile ortak çalışmalar yaptıklarını da hatırlatan Pala, "Bünyemizde bulunan Kent Güvenliği Çalışma Grubu ve Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polis arasında işbirliği sürmektedir. Bundan sonraki süreçte Emniyet Müdürlüğü ile topluma faydalı daha fazla etkinlik gerçekleştirmek isteriz.

Önümüzdeki günlerde Hemşehri Dayanışma Dernekleri Çalışma Grubu'nun düzenleyeceği toplantıda Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'yı da konuşmacı olarak görmek isteriz" diye konuştu.

Bursa Kent Konseyi bünyesinde bulunan Yabancılar Çalışma Grubu hakkında da Kahya'ya bilgi veren Pala, kente gelerek yerleşmiş yabancıları bir araya getirdiklerini, düşüncelerini dile getirmelerini de sağladıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kent Konseyi'nden Kahya'ya İşbirliği Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement