Kerem Ali Sürekli Herkesin İyi Düşünmesi Lazım - Son Dakika
Güncel

Kerem Ali Sürekli Herkesin İyi Düşünmesi Lazım

Kerem Ali Sürekli Herkesin İyi Düşünmesi Lazım

Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, terörün Türkiye'yi bölemeyeceğini ifade ederek, "Artık mesele memleket meselesi herkesin iyi düşünmesi lazım"diye konuştu.

21.10.2015 12:01  Güncelleme: 12:02

AK Parti İzmir kurucu İl teşkilat başkanı, 25.dönem Ak parti İzmir Milletvekili ve 26. dönem Milletvekili adayı olan Kerem Ali Sürekli, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gittiği her yerde vatandaş tarafından tanınan ve sevilen vekil adayı sadece seçim zamanı değil her daim sahada olduklarını söyledi. Sürekli"Mesele memleket meselesiyken biz nasıl rahat otururuz. Biz milletin temsilcisi, Ankara'daki sesiyiz" dedi.

Vatandaşın 'Bizim Kerem Ali' olarak nitelendirdiği AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, Çiğli ilçesinde devam etti. Sürekli "13 yıllık iktidarımızda 'devlet millete hizmet etmek için vardır 'ilkesiyle hareket ederek demokratik bir yönetim şeklini benimseyerek çalışıyoruz. İzmir Milletvekili olarak şunu belirtmeliyim ki; mesele memleket meselesiyken biz nasıl rahat otururuz. Biz milletin temsilcisi, Ankara'daki sesiyiz. Biz sadece seçim zamanı değil, her daim sahadayız. Vatandaşın sorunlarını çözümlemek için varız. Vatandaşımızdan Allah razı olsun beni 'Bizim Kerem Ali' olarak sevdi. Bu sevgiye layık olmak için elimden geldiğinin çok daha fazlasını yaparak var gücümle, ekibimle beraber çalışıyorum" dedi. Çiğli Yeni Mahalle ziyaretleri sırasında kanaat önderlerinden Arif Çitlenbek'in kapısını çalan Sürekli, İzmir ve mahalleler hakkında istişare ederek, sık sık not aldı.

VATANDAŞTAN 'SÜREKLİ'YE TAM DESTEK

1 Kasım genel seçiminin Türkiye için önemli olduğunun altını çizen Sürekli, halkın yoğun ilgisi karşısında dua ve destek istedi. Vatandaşlar ise ülkedeki huzursuzluğun giderilmesi için tek çözümün AK Parti'nin iktidar gelmesi gerektiğini savunarak, vekil adayını sonuna kadar desteklediklerini dile getirdi. Ülkenin geleceği için vatandaşın bir kez daha sandığa gideceğini ve bu konuda gerekli duyarlılığın olması gerektiğini savunan vekil adayı,"1 Kasım seçimi ülkemiz için çok önemli. Ülkemizin huzurunu bozmak isteyenlere sandık başında halk, cevabını verecektir. Biz milletimizin kararına her daim saygı duyduk. Lakin sizlerin de söylediği gibi ülkemizin huzuru, bütünlüğü ve refahı için AK Parti yeniden iktidar olmalı. 13 yıldır ülkemiz için mücadele ettik, etmeye devam ediyoruz. Allah'ın izniyle yine yola çıktığımız bu mücadelemizde sizlerin desteğiyle tek başına iktidar" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kerem Ali Sürekli Herkesin İyi Düşünmesi Lazım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement