Dha DIŞ HABER - Kerry Suriye'ye yollayacağımız askerler yalnızca IŞİD'e karşı savaşacak
ABD,(DHA) - ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Suriye'ye yollayacakları askerlerin yalnızca IŞİD'e karşı savaşacaklarını söyledi.
Kırgızistan'da Dışişleri Bakanı Erlan Abdyldaev ile görüşmesi sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kerry, IŞİD'in tüm dünya halkları için büyük bir tehdit olduğunu vurguladı. Kerry, Suriye'ye gidecek ABD özel kuvvetlerine bağlı askerlerin yalnızca IŞİD'e karşı savacaklarını ve Suriye iç savaşına karışmayacaklarının altını çizdi.
Kerry, ABD'nin Suriye'ye asker yollamasının, bu ülkedeki iç savaşı körükleyip, körüklemeyeceğine ilişkin soruya da, Geleceği şimdiden görmemiz olanaksız yanıtını verdi.
(Tür: Dış)
Son Dakika › Güncel › Kerry Suriye?ye Yollayacağımız Askerler Yalnızca Işid'e Karşı Savaşacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?