Keşan Belediyesi'nden Sevgililer Günü İçin Müzik Ve Şiir Dinletisi - Son Dakika
Güncel

Keşan Belediyesi'nden Sevgililer Günü İçin Müzik Ve Şiir Dinletisi

Keşan Belediyesi\'nden Sevgililer Günü İçin Müzik Ve Şiir Dinletisi

Ahmet Yenice İlköğretim Okulu Sevim Yenice Kültür Merkezinde, Sevgililer Günü için düzenlediği ''İnsan Sevmeye Başladı mı Yaşamaya da başlar'' adında bir müzik ve şiir dinletisi yapılacaktır.

08.02.2012 02:31

13 Şubat 2012 Pazartesi günü saat 19.00'da Keşanlı Şair Osman Coşkun ve Keşan Belediyesi Kent Orkestrası'nın birlikte gerçekleştirecekleri dinletiden önce Osman Coşkun şiir kitaplarını imzalayacak. İki saat sürmesi planlanan gösteride 20 şarkı ve 12 şiir yer alacak. Osman Coşkun'un kendi şiirlerinin yanı sıra başka şairlerin şiirlerine de yer vereceği dinletide Keşan Belediyesi Kent Orkestrası 4'ü yabancı 16 sözlü ve enstrumantal türkçe şarkılardan oluşuyor.

Henüz 26 yaşında olan, 2003'den beri şiir yazan ve 3 kitabı bulunan Osman Coşkun; Keşan FM'de Pazar Günleri 21.00-24.00 saatleri arasında ''İsimsiz Duygular'' adlı şiir ve müzik programı yapıyor. Yorumladığı şiirler klip olarak internette ortamında oldukça beğenilen, Osman Coşkun'un en çok bilinen şiiri 2. Kitabına da adını veren ''Bereket versin'' isimli şiiridir.

Osman Coşkun'la dinletiyi gerçekleştirecek olan Kent Orkestrası 2011 yılında Keşan Belediyesi'nin katkılarıyla kuruldu. Ali Payam (Solist), Gökçe Tuğba Kurum (Solist), Başar Balkan (Davul), Bülent Saylam (Akustik Gitar),Ahmet Gürkan Akın (Keman), Olcay Kuvancı (Bas Gitar), Gökhan Uyan (Klarnet), Tansu Kırcıoğlu (Klavye ve Akordion), Çiğdem Kırcıoğlu (Çello)'dan oluşan grup ilk konserini Keşan'ın Kurtuluş Balosu'nda yapmışlardı.

Keşan Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü yaptığı hazırlıklarla, Sevgililer Günü'nün bir gün öncesinden Keşan halkını ''İnsan Sevmeye Başladı mı Yaşamaya da başlar'' isimli müzik ve şiir dinletisi ile Sevgililer Günü'nün romantizmine Aşk'ın en iyi ifade biçimi olan şiir ve müzik ile hazırlamak istiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Keşan Belediyesi'nden Sevgililer Günü İçin Müzik Ve Şiir Dinletisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement