Keşan'da Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyon Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Keşan'da Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyon Toplantısı Yapıldı

Keşan\'da Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyon Toplantısı Yapıldı

Yaygın Eğitim Kurumları Yönetmeliğinin 58. maddesi gereği; 2013–2014 eğitim -öğretim yılının Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu Toplantısı Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapıldı.

13.09.2013 17:54

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde 11.09.2013 Çarşamba günü saat 14.00'da Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu Toplantısı yapıldı. Toplantıya Kaymakam Bekir DINKIRCI, Edirne İl Eğitim Denetmeni Talat DAŞTAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Feryaz YÜKSEL, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Eralp KULA ve Komisyon üyeleri katıldı.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde 2012 – 2013 Eğitim öğretim yılında açılan Mesleki ve Teknik Kurslar, Genel Kurslar ve Okuma yazma kursları değerlendirildi. İlçe Halk Eğitim Müdürü Eralp KULA 2012–2013 Eğitim öğretim yılında toplam 290 kursun açıldığını, 6.332 kursiyerin katıldığını, bu yılki hedeflerinin ise daha fazla ve etkin bir şekilde kursların açılması olduğunu belirtti.

İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu; İlçedeki resmi, özel ve sivil toplum kuruluşları ile hayat boyu öğrenme kapsamında yaygın eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, planlanması, ortaya çıkan güçlüklerin değerlendirilmesi, koordinasyonun sağlanması açısından ilçe genelinde yapılabilecek çalışmaları değerlendirdi. Yapılacak çalışmaların bir an önce uygulamaya konulması yönünde kararlar alındı.

Komisyon üyelerinin konuya dair görüşlerinin ardından Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu Toplantısı tamamlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Keşan'da Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyon Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement