Kılıç: "İsteyen Her Öğrenci Yurtlarımızda Kalabilir" - Son Dakika
Güncel

Kılıç: "İsteyen Her Öğrenci Yurtlarımızda Kalabilir"

Kılıç: "İsteyen Her Öğrenci Yurtlarımızda Kalabilir"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Özel yurtlardan ayrılmak isteyen her öğrenci bizim yurtlarımıza gelip orada kalabilir” dedi.

10.03.2014 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Özel yurtlardan ayrılmak isteyen her öğrenci bizim yurtlarımıza gelip orada kalabilir" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, açılış ve temel atma törenleri için geldiği Bartın'da bir otelde spor camiası için düzenlenen kahvaltıya katıldı. Otel önünde karşılama törenine Bartın Valisi Ali Çınar, AK Parti Bartın Milletvekili Ali Tunç, İl Jandarma Komutanı Albay Alaattin Karsavuran, İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, Belediye Başkan adayı Seyfettin Kalay katıldı. Bakan Kılıç, daha sonra sporcularla bir süre sohbet etti. Konuşmasının ardından Bakan Kılıç'a Bartınspor ve Polisgücüspor formaları ve atkıları hediye edildi. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç daha sonra Bartın Valiliğini ziyaret etti.

Valilik çıkışı Bakan Kılıç'a özel yurtlarda kalan öğrencilerin devlet yurtlarına yerleştirileceğine dair soru soruldu. Bakan Kılıç burada yaptığı açıklamada, şunları söyledi: "Ben dün iki canlı yayına katıldım. Bu konuda dün ciddi açıklamalarım oldu. Hiçbir öğrenci kardeşimiz mağdur olmayacak. Kredi Yurtlar Kurumu bu konuda her şekilde hazırlıklıdır. Bize gelip misafir olmak isteyen, bizim yurtlarımızda kalmak isteyen, özel yurtlardan ayrılmak isteyen her öğrenci bizim yurtlarımıza gelip orada kalabilir. Başbakanımızın sözü açıktır. Hiçbir genç kardeşimiz üniversite öğrencimiz mağdur edilmeyecektir. Bunun için ne yapılması gerekiyorsa yapılacaktır."

Bakan Kılıç ve beraberindekiler daha sonra Ömertepesi'nde bulunan Gençlik Merkezinin açılışını yaptı. Gençlik Merkezini gezen Kılıç, eğitim gören sporcu ve kursiyerlerle sohbet etti. Bakan Kılıç, daha sonra Yüzme Havuzu ve Çok Amaçlı Spor Salonunun temel atma törenine katılarak öğrencilerle birlikte butona bastı. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kılıç: 'İsteyen Her Öğrenci Yurtlarımızda Kalabilir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement