Kılıçdaroğlu: Bunun Adı Siyasal Rüşvettir - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu: Bunun Adı Siyasal Rüşvettir

Kılıçdaroğlu: Bunun Adı Siyasal Rüşvettir

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

09.09.2014 13:47

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın yeni düzenleme ile hakim ve savcıların maaşlarına yapılacak olan zam açıklamasını değerlendiren Kılıçdaroğlu, "Kendi aralarında seçim yapacaklarsa Adalet Bakanı'nın, Başbakan'ın yanlarında işleri ne? Kimse kusura bakmasın ama benim listemi desteklerseniz sizlerin maaşlarına zam yapacağım. Bunun adı siyasal rüşvettir. Hakimler ve savcıların karar alırken bu tür sürecin içinde ezilmelerini kabul edemiyorum. Onların kendi vicdanlarını dinleyerek gerçek anlamda hakim ve savcıları HSYK'ya seçeceklerine inanıyorum" diye konuştu.

"IŞİD'E KARŞI YAPILACAK ULUSLARARASI BİR OPERASYONDA TÜRKİYE'NİN YER ALMASINA KARŞI ÇIKMAYIZ"

Kılıçdaroğlu, "Ortadoğu'da IŞİD'e karşı yapılacak uluslararası bir operasyonda Türkiye'nin yer almasına karşı çıkmayız. Türkiye'ni geleceği açısından önemli bir karardır" dedi.

Haber: Hakime TORUN/ ANKARA (DHA)

(Tür: Ankara)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu: Bunun Adı Siyasal Rüşvettir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement