Kılıçdaroğlu'ndan Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'ndan Geçmiş Olsun Ziyareti

Kılıçdaroğlu\'ndan Geçmiş Olsun Ziyareti

Kemal Kılıçdaroğlu, rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gören Cevdet Selvi ile Şahin Ulusoy'u ziyaret etti.

15.02.2013 15:39  Güncelleme: 08:07

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gören CHP'nin eski Genel Başkan Yardımcılarından Cevdet Selvi ile eski bakanlardan Şahin Ulusoy'u ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, hastanede tedavisine devam edilen 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in sağlık durumu hakkında da bilgi aldı.

Kılıçdaroğlu, CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün ile birlikte geldiği hastanede ziyaretlerini tamamlayıp ve ilgililerden bilgi aldıktan sonra gazetecilerin sorularını da yanıtladı. 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in sağlık durumu hakkında bilgi aldığını açıklayan Kılıçdaroğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımızın sağlığının çok iyi olduğu ifade edildi. Erken teşhis konulması tedavinin kısa sürede, olumlu sonuçlanmasını sağlamış, bundan ötürü çok mutlu oldum" dedi.

CHP'nin eski Genel Başkan yardımcılarından Cevdet Selvi'nin ciddi bir ameliyat geçirdiğini belirten Kılıçdaroğlu, Selvi'nin sağlığının iyi olduğunu ve önümüzdeki günlerde taburcu edileceğini söyledi. Eski Bakanlardan Şahin Ulusoy'u da ziyaret ettiğini ve Ulusoy'un durumunun da iyi olduğunu belirten Kılıçdaroğlu Ulusoy, Selvi ve Demirel'e ayrı ayrı acil şifalar diledi.

Kılıçdaroğlu, hastanede tedavi gören bazı vatandaşlara da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu ve herkese geçmiş olsun dileklerini iletti.

(MV) FOTOĞRAFLI - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'ndan Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement